Ваня Джаферович заряза Жени
Бившият футболист обърна гръб на жена си

...
<br
>Ваня Джаферович заряза Жени
<br
>Бившият футболист обърна гръб на жена си
Коментари Харесай

Ваня Джаферович заряза Жени!И отпраши от България


Ваня Джаферович заряза Жени

Бившият футболист обърна тил на жена си Жени Джаферович. Хърватинът не обърна внимание и на хейта, който го заля в мрежата.

Той за първи път става водещ на приключенско риалити „ Сървайвър “ и по тази причина е повече от благополучен. Напук на отрицателните мнения в мрежата, той сподели неповторими фотоси от Доминикана. На острова ще протече седмото издание на продукцията.

Ваня Джаферович сподели палмите, безлюдния плаж на острова, спокойното небе и моторната лодка на екипа на предаването.

Той отпътува за острова на Доминикана преди главната група, формирана от участниците за екзотичната дестинация.

Ваня Джаферович сменя водещия Владо Карамазов. Той беше няколко сезона водещ на шоуто за оцеляване. Но бе заменен от шефовете на продукцията, което провокира внезапното неодобрение на феновете на „ Сървайвър “. Актьорът обаче изясни, че контракта с медията му е завършил и заради тази причина той бил отхвърлен от предаването.

В тази връзка го замества мъжът на полуфиналистката в предаването „ Игри на волята “.Новият сезон на риалити продукцията започва на 18 февруари. Три месеца участниците ще влизат в люти борби за превъзходство и оцеляване. Ще има два тима, на известни персони, както и на такива, които не са познати на необятната общност.

За разлика от останалите сезони, при този последната дума ще имат феновете. Те ще дефинират кой заслужава да бъде победител.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР