Ути Бъчваров не може да преживее кошмара
Зевзекът не очаквал точно

...
<br
>Ути Бъчваров не може да преживее кошмара
<br
>Зевзекът не очаквал точно
Коментари Харесай

Ути Бъчваров реве като малко дете: Лишиха го от най-скъпото!


Ути Бъчваров не може да преживее кошмара

Зевзекът не очаквал тъкмо това да го сполети. И то по време на почивката му. Кулинарният ас отпрашил на почивка в далечна Австралия. Той бил фен гмуркач  и по тази причина желал да се гмурка в Големия бариерен риф. Зевзекът признава, че е изпитвал това наслаждение на доста места по света, по тази причина поискал да изпита същинска наслада и на тази известната дестинация.

Но там зевзекът блъснал на камък.

„ Заради по-големите ми габарити не съумяха от първия път да ми намерят точния размер костюм. Но въпреки всичко откриха най-големия размер неопренон. Но какъв смут изпитах, когато трябваше да го смъквам влажен. Двама-трима мъжаги от екипа съумяха със напън да ме „ освободят “ от тези окови “, напомня си със смях конфузната преживелица топ кулинаря.

Все отново Ути съумял да се насити на акулите, октоподите и редица причудливи морски същества, които населяват Големия бариерен риф.

„ Но когато се прибрах в стаята, ревях като малко бебе. Лишиха ме от най-скъпото за мен. Бяха претършували багажа ми и ме бяха обрали. Имах един безценен спомен от моята баба-бижу, на което държах доста. Бяха ми взели и тази светиня, която постоянно е с мен “, не стопира да се вайка готвача.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР