Памела Андерсън се изповяда
Звездата от Спасители на плажа“ има пребогат

...
<br
>Памела Андерсън се изповяда
<br
>Звездата от Спасители на плажа“ има пребогат
Коментари Харесай

Памела Андерсън призна: Още не мога да забравя този 80 годишен мъж!


Памела Андерсън се изповяда

Звездата от „ Спасители на плажа “ има предостатъчен любовен живот. Но и в този момент, на 55, след пет брака, тя още тръпне по един 80 годишен мъж. Тя го срещнала, когато била на 20. Срещнала го при една екскурзия до Буенос Айрес в Аржентина.Звездата разказва в записките си по какъв начин „ останала без мирис “, когато танцувала буйно танго с възрастния мъж.

„ Усещането беше повече от необикновено. Още помня по какъв начин ме водеше един същински мъж. Никога не го забравих! “,изповяда се изкусителката.

Сексбомбата се похвали, че сама е написала всеки ред в книгата й за спомените на живота й. Тя не е наела експерт, а е „ оставила “ сърцето си в записките си.

Памела Андерсън има пет брака зад тила си, като два пъти се е омъжвала за един и същи мъж. В книгата си разкрива и по какъв начин е била изнасилена като дете, което остава трайна диря при връзките й на по-късен стадий.

Това дава отпечатък на взаимоотношенията й с мъжете. Но въпреки всичко Памела Андерсън признава, че Томи Лий си остава огромната й обич, макар неговата мъчителна ревнивост.

„ Томи бе пъклен ревностен. Тогава мислех, че това е любовта “, признава холивудската актриса в записките си.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР