Бойците от UFC са свикнали да понасят много болка, но

...
Бойците от UFC са свикнали да понасят много болка, но
Коментари Харесай

Истинско спортно нещастие

Бойците от UFC са привикнали да понасят доста болежка, само че това, което се случи с Брайс Мичъл несъмнено не е влизало в проектите му...

Защото 23-годишният войник ще остане отвън осмоъгълника за дълго време, само че повода не е травма или нещо сходно, а много мъчителен битов случай.

Мичъл желал да закове дъска за тавана на жилището си, а с цел да употребява и двете си ръце в слагането, поставил бормашината в джоба на панталоните си. Само че внезапно тя се присъединила и до момента в който американецът успее да я изключи, към този момент бил получил съществени пострадвания в региона на слабините си.

pic.twitter.com/FYEy9sfWqB
— Bryce Mitchell (@ThugnastyMMA) 21 sierpnia 2018 Боецът не показа детайлности за случилото се, само че разгласява фотография на окървавените си боксерки.
Заради случилото се той има потребност от време за възобновяване и прекратява подготвителния развой най-малко за момента.

Все отново за Мичъл имаше и дребна разтуха. Фирмата за долни дрехи " Me Undies ", от която бяха боксерките, е подготвена да му изпрати нов чифт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР