Бойците от признатата от Европейския съюз за терористична организация “Хамас,

...
Бойците от признатата от Европейския съюз за терористична организация “Хамас,
Коментари Харесай

Терористите от Хамас се дрогират с каптагон, произвеждан в България

Бойците от приетата от Европейския съюз за терористична организация “Хамас ”, които направиха брутално нахлуване над мирни израелски жители в ранните часове на 7 октомври, са били всеобщо под въздействието на дрогата каптагон.

Хапчетата от синтетичния опиат са открити от джобовете на доста терористи, премахнати след това от израелската войска в последните две седмици.



Няма естествен човек, който от първия ден на войната сред Израел и " Хамас " да не си задава въпроса:

Как се правят от човешки същества сходни зверства? Срещу деца, бебета, млади дами и оживели от Холокоста мъже и дами на напреднала възраст?

Отговорът е в едно хапче, известно като „ кокаинът за бедните “.

Каптагонът в действителност разрешава на терористите да извършват отвратителни дейности с възприятие на мира, безспорна лекост и равнодушие.

Едновременно с това каптагонът ги поддържа доста бдителни за продължителни интервали от време и им потиска апетита.

Каптагонът става прочут през 2015 година, когато се разбра, че той се употребява от бойци на Ислямска страна (ИД) за угнетяване на страха преди осъществяване на терористична интервенция.

Така този тип опиат се трансформира в най-предпочитания опиат измежду младежите в Близкия изток и Северна Африка.

След като въздействието на терористичната организация ИД понижа, Ливан и Сирия поеха самодейността и започнаха да създават и популяризират опиата в огромен мащаб.

По този метод Ивицата Газа се трансформира в известен пазар за опиата, изключително измежду пристрастените младежи.

Каптагон принадлежи към фамилията на амфетамините и в началото е създаден за лекуване на нарушавания на вниманието, нарколепсия и меланхолия.

Наркотикът е мощно пристрастяващ.

Според медицински експерти в Ливан и Сирия каптагонът освен, че е публикуван измежду бойците, само че се употребява и от цивилните в зоните на спор, оповестява Би Ти Ви.

Преди към две години следствие, извършено от The New York Times, разкри, че лица, свързани със сирийския деспот Башар Асад, в това число и членове на фамилията, са основали процъфтяваща промишленост за произвеждане на каптагон. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР