Бойци от ВСУ твърдят, че руските артилеристи са започнали масово

...
Бойци от ВСУ твърдят, че руските артилеристи са започнали масово
Коментари Харесай

Боец от ВСУ: Руснаците ни обстрелват с безшумни снаряди от КНДР по-тихи от вятъра

Бойци от ВСУ настояват, че съветските артилеристи са почнали всеобщо да употребяват безшумни муниции, за които се твърди, че са доставени от Северна Корея.

По украинска телевизия боец от сборния отряд „ Лвов “ на украинската войска се оплаква, че за разлика от руските и съветски артилерийски снаряди, които издават присъщ тон по време на полет, новите муниции, за които се твърди, че се доставят на съветските въоръжени сили от КНДР, летят абсолютно тихо, оповестяват международните издания.

Според украинския войник ​​звукът, издаван от новите муниции, се заглушава даже от шума напразно в короните на дърветата.

Междувременно всеобщо се появяват известия, основани на информация от южнокорейското и западно разузнаване, че КНДР е доставила на съветската войска доста количество артилерийски снаряди, както и ракети и тежки установки РСЗО KN-09.

Според данните на южнокорейското разузнаване, Северна Корея може да е изпратила на Русия „ неизяснен брой балистични ракети с дребен обхват, противотанкови ракети и портативни зенитни ракети, както и пушки, ракетни установки и минохвъргачки “, в допълнение към милион артилерийски снаряда.

Според оценки на южнокорейското разузнаване военната промишленост на КНДР работи на цялостен потенциал и активизира популацията за осъществяване на поръчки за съветската войска.

В същото време нито Москва, нито Пхенян потвърждават публично доставката на каквото и да било оръжие и муниции.

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР