Бойното ММО War Thunder получава своето най-голямо обновление за тази

...
Бойното ММО War Thunder получава своето най-голямо обновление за тази
Коментари Харесай

Обновление за War Thunder добавя 50 нови машини

Бойното ММО War Thunder получава своето най-голямо обновяване за тази година. То се споделя Supersonic, и с изключение на, че носи със себе си свръхзвуков летящ звяр, прибавя над 50 машини, които се движат по земя и вода. В интерес на истината, всеки от разредите тук – авиация, наземни сили и морски флот, получават по някакво значимо допълнение.

По отношение на въздушните бойни машини, това са американския 100D Super Sabre, английския аероплан Gloster Javelin Mk 9, както и руския MiG-19PT, които са и първите съвременни добавки тук. Новото италианско софтуерно дърво пък прибавя 30 транспортни средства за наземен пердах от времената на Втората международна и от Студената война. Сред тях откриваме наличието на танковите разрушители Breda 501 и B1 Centauro. Другa модернa машини e M3 Bradley.

По отношение на плавателните съдове, имаме два нови разрушители и четири нови крузъра, както и забележителен брой английски бойни кораби, част от кралския морски флот, който е в положение на бета.

И несъмнено, всички тези нови машини би трябвало да имат терен, на който да се бият. Именно заради тази причина са добавени и няколко нови карти, включващи наземна карта на Виетнам, такава на Афганистан, а за морските борби – карта на архипелага Тиера дел Фуего.

Supersonic към този момент излезе, а цялостния лист с промени, които той носи, може да видите тук.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР