Бойко Борисов заяви, че ПП-ДБ и Възраждане са играли групово

...
Бойко Борисов заяви, че ПП-ДБ и Възраждане са играли групово
Коментари Харесай

Борисов: Имаме нова сглобка - на ПП-ДБ и Възраждане

Бойко Борисов съобщи, че ПП-ДБ и " Възраждане " са играли групово против ГЕРБ на локалните избори и загатна, че " сглобката " в държавното управление може и да не оцелее.

Двойно повече имаме от ПП-ДБ гласове и общински съветници, трета политическа мощ сме на тези избори. Вече имаме нова сглобка - това са партиите, които поддържат Русия и Путин - преди всичко Политическа партия и Демократична България, на второ място Възраждане.

Според Борисов ПП-ДБ и " Възраждане " на всички места са играли срещу ГЕРБ, а в родната му Банкя " са платили пари да го бият "  (На балотаж в Банкя са претендентът на ГЕРБ Рангел Марков и Антон Бранков от " Възраждане " - бел.ред.), предава Българска национална телевизия.

" А Петков желае да си приказваме за данъчни закони и какво ли не. Лицемерие! Затова ниска изборната интензивност, тъй като хората към този момент не понасят лицемерието. Или се прави държавно управление или коалиция като хората или сходни шарлатански сглобки ".

Попитан значи ли това нови параментарни избори, отговори:

" Най-малко. Действително, в случай че аз би трябвало да групирам партията, на всички места ще ми рапортуват. Ако са си играли с " Възраждане ", няма смисъл да има такава сглобка. Колегите от Движение за права и свободи да избират ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР