Бойко Борисов, вече съм убеден в това, е просто един

...
Бойко Борисов, вече съм убеден в това, е просто един
Коментари Харесай

Симов: Протестите разрушиха най-гнусното телевизионно чучело на българския преход

" Бойко Борисов, към този момент съм уверен в това, е просто един книжен тигър. Всички години на полирането на мускула, всички еротични публикации за неговото геройство, храброст и борбеност бяха просто медийна отрова с която да сковават инстинкта ни за самосъхраненение през последните години ", написа журналистът и народен представител от Българска социалистическа партия Александър Симов във фейсбук.

Прекрасното през днешния ден е, че митологията се разпада. Дори хардкор-костюмарите на ГЕРБ започнаха да се терзаят от подозрения за Борисов. Даже ПИК са в рецесия на доверие, а това си е ужасно. Но по какъв начин да не е по този начин?
От месец и нещо насам Борисов е потопен във фейсбук-риалитито с джипа. Не дава брифинги. Не дава изявленията. Всичките му появявания са авансово режисирани и цялостни с комфортна публика..
Борисов към този момент е жител на паралелна действителност и настойчиво потвърждава на всички, че е мукавен манекен. Нямам визия по какъв начин ще приключат митингите, само че за мен те към този момент са сполучливи.. Оставка! "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР