Бойко Борисов смята, че най-възможният сценарий е да се състави

...
Бойко Борисов смята, че най-възможният сценарий е да се състави
Коментари Харесай

Борисов: Ще има правителство в рамките на този парламент


Бойко Борисов счита, че най-възможният сюжет е да се сформира държавно управление с третия мандат. Това някогашният министър председател съобщи през днешния ден на конференция в централата на партия ГЕРБ.

Лидерът на ГЕРБ изрази увереност, че е допустимо да се сформира държавно управление още в границите на настоящия парламент. Най-вероятно това е да стане с третия мандат, сподели той.

" Нито те ще се пречупят ( " Продължаваме промяната " ) нито ние, по тази причина залагам на третия мандат ", уточни. Според него е редно президентът да връчи мандат на партията, която има максимален късмет да направи държавно управление. " Не съм приказвал с него, нямаме връзка и връзка, само че негова е ролята. Просто аз почитам по-силните от мен, аз почитам спечелилите ", сподели още някогашният министър председател.

" Нямам срещу да се срещнем и да беседваме на експертно равнище ", сподели Борисов във връзка срещата сред екипи на -СДС и, за която по-рано през днешния ден заяви Росен Плевнелиев. Борисов съобщи,че самият той няма да взе участие в тази среща, само че е дал разпоредби да се търсят „ пресечни точки “.
Източник: dw.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР