Бойко Борисов слезе от джипката и се качи в хеликоптер.

...
Бойко Борисов слезе от джипката и се качи в хеликоптер.
Коментари Харесай

Борисов снима от хеликоптер строежите по „Хемус“


Бойко Борисов слезе от джипката и се качи в хеликоптер. Днешното му директно включване във Facebook бе от борда на хеликоптер, който прелетя над трасето на автомагистрала „ Хемус “. Целта – да видели българите по какъв начин строят родните строители.

Искам българите да знаят, че нашите строители работят на международна класа, с цел да може по Автомагистрала „ Хемус “ след това да се минава за минути, чува се гласът на Борисов във видеото, качено в обществените мрежи. Кадрите от небето демонстрират градежа на трасето край п.в. „ Боаза “.

" Да видят всички по какъв начин нашите прелестни български строители вършат новите пътища. Навсякъде се строи, вижте какъв брой доста е направено. Цяла Северна България ще се възроди ", споделя министър председателят, а до него пътува финансовият министър Кирил Ананиев.

„ Трябва да види министър Ананиев, тъй като коства близо 2 милиарда лева Видяхме новото трасе и какъв брой е напреднал процесът. Едната част към този момент е асфалтирана, построени са и кръговите кръстовища и то единствено за няколко месеца в изискванията на пандемия “, продължава Борисов. И след това повтаря познатата си теза, че в случай че не е било неговото ръководство, автомагистрала „ Хемус “ е щяла да стига единствено до Правец. „ Това е извънредно тежка околност. Почти цялото трасе стъпва на моста. Искам българите да знаят, че нашите строители работят на международна класа, с цел да може по-късно да се минава за минути. Това за десетилетия напред ще промени образа на Северозапада. Вижда се какъв брой доста е направено. Тя по тази причина „ Хемус “ е направена единствено до Правец, тъй като се вижда през какво минава. Ще се види разликата “, бодряшки споделя министър председателят.

И подканя: „ Снимайте, тъй като когато тръгне автомагистралата, незабавно ще се не помни какъв брой мъчно е строена. Виждаме, че това е голямо строителство. Всичко се издълбава, а на други места се насипва, имаме и археология “.

„ Така снимхамне и газопроводите и към този момент са подземен и работят. Снимайте в този момент и автомагистралата, тъй като като я пуснем ще не помнят какъв брой мъчно е строена ", регистрира още Борисов и добави, че страната ни е прелестна, само че доста сложна за строителство.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР