Бойко Борисов прие Светлана Тихановская в централата на ГЕРБ. Бившият

...
Бойко Борисов прие Светлана Тихановская в централата на ГЕРБ. Бившият
Коментари Харесай

Бойко Борисов прие Светлана Тихановская в централата на ГЕРБ

Бойко Борисов одобри Светлана Тихановская в централата на ГЕРБ. Бившият министър председател на България разгласява видео с водача на демократичната съпротива на Беларус в своята фейсбук страница.

" България поддържа изрично всички законни желания на беларуския народ към създаване на демократична страна, учредена на върховенството на закона и главните права на индивида, да избира свои представители посредством същински, демократични и транспарантни избори. Това заявих по време на среща с водача на демократичната съпротива на Беларус Светлана Тихановская.

ГЕРБ - Съюз на демократичните сили ще предложи на партиите от евроатлантическото болшинство в Народното събрание да създадем Група за другарство с Беларус по сходство на тези в ОССЕ и ПАСЕ.

България ще продължи да поддържа всички начинания на Европейски Съюз, ориентирани към поддръжка на беларуското гражданско общество. Стартирането на либерален преход в Беларус, стабилизирането на стопанската система на страната и промяната на нейните институции са процеси, които Европейски Съюз ще поддържа поредно в полза на беларуските жители и на демократична, просперираща и мирна Европа ", написа Борисов в профила си.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР