Бойко Борисов, председател на ГЕРБ – Илиана Беновска Беновска пита

...
Бойко Борисов, председател на ГЕРБ – Илиана Беновска Беновска пита
Коментари Харесай

Беновска пита Борисов: „Срамежливо“ ли пропускате Радев? Борисов: Не! Радев е безспорен в момента!

Бойко Борисов, ръководител на ГЕРБ – Илиана Беновска „ Беновска пита – Радио К2 “, от 4. 10. 2022 г

Илиана Беновска: Г-н Борисов, поздравления! Беновска! Дали това политическо обединяване, което оферирате, ще бъде възприето от останалите политически партии? Обсъждали ли сте го с тях? Това ми е първия въпрос.

Бойко Борисов: Не, не съм обсъждал с никой нищо! Защото смятам, че би трябвало да изживеем страстите си от изборите. Защото и аз съм благополучен, че си върнах моя МИР в София и победихме Хазарта! Радвам се, че сме първи в Пловдив. И ние се радваме и несъмнено си проличава, че се радваме. Като минат насладата и болката, мисля, че ще се откри някакво сечение!

Илиана Беновска: Вторият ми въпрос, той е доста значим!

Бойко Борисов: Ти стартира като Кирил Петков, каквото и да каже, то е „ доста значимо “! Той че го споделил, то е значимо!

Илиана Беновска: Правите съпоставяне с Кирил Петков? Благодаря, само че не ме обиждайте!

Бойко Борисов: Моля Ви, тъй като има и други въпроси, да не го трансформираме в диалог!

Илиана Беновска: Питам Ви: тези екипи, които ще договарят, Вие говорите за хора с „ безспорна известност “. Знаете в България какъв е кастингът за „ безспорна “!

Бойко Борисов: Казах „ безспорна евроатлантическа ориентировка “! Ако някой се съмнява в Мони Паси или Плевнелиев, че са отдадени на Европа и НАТО – аз не се колебая! Затова, дадох единствено образци! Може да не са те, може да са други, те да предложат екипи. Ние ще се съобразим с тях. Нищо не им предлагаме принудително. Просто споделям, че: Срещу Мони Паси не можеш да кажеш, че не е евроатлантик, нали? Не е кметът на Видин, някогашния!

Илиана Беновска: И трето, нещо като длъжностен кабинет ли оферирате? И за какво пропуснахте „ срамежливо “ името на Радев?

Бойко Борисов: Кого съм пропуснал?

Илиана Беновска: „ Срамежливо “ името на Радев, в цялата тази настройка! Той каква роля ще играе?

Бойко Борисов: Аз пък не желая да съм в ролята на Христо Иванов. Първо: да вървя да клеча начело, а по-късно да му кажа да ни събира там да се взема решение! Мисля, че откакто стотици хиляди са застанали зад нас – като партии, умерено можем да проявим разсъдък и да се разберем ние. Иначе, Конституцията планува, като не се разберем, си остава служебното държавно управление на Радев. Така че аз не съм пропуснал никого, той е доста значим участник и то неоспорим сега. Не мога да му кажа – или ни викай, или еди какво си! Ако реши!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР