Бойко Борисов не връща Ресто на ПП за загубата на

...
Бойко Борисов не връща Ресто на ПП за загубата на
Коментари Харесай

ББ не връща Ресто, но „швейцарска коалиция“ Маджо&“джинсите“ готви Реванш във Варна 


Бойко Борисов не връща Ресто на Политическа партия за загубата на ГЕРБ в София и Варна, само че „ швейцарската коалиция “ Маджо& “джинсите “ готви Реванш с ротацията или след предварителен парламентарен избор, който може да бъде провокиран от ГЕРБ при ротацията в държавното управление поради несъгласието на Политическа партия за промяна на министри.

Младен Михалев-Маджо, един от някогашните босове на групировката СИК, а в този момент дружно с Румен Николов-Пашата неофициален водач на икономическата група СИК II, поддържаше ГЕРБ и Иван Портних, кандидат-кмет на партията за Варна в предизборната акция.

Пашата даже дойде във Варна преди балотажа, с цел да сплоти на макс изборджийските мрежи на ГЕРБ&Партньори, само че Портних загуби на втория тур от кандидат-кмета на ПП-ДБ Благомир Коцев след прегрупиране на пробизнес обединения и „ Възраждане “, Българска социалистическа партия, „ Български напредък “ и „ Партията на Зелените “.

Маджо обаче продължава да поддържа ГЕРБ и е „ в джаза “ дружно с бизнес кръг, избран от Благомир Коцев като „ джинсите “ в изявление за bTV в предизборната акция и това очевидно беше опит за неглижиране.

Благомир Коцев обаче надали има съображение да подценява ресурса на Маджо и този бизнес кръг, тъй като единствено поради настояването на Портних да води на първия тур с избор на макс кандидат-кметът на „ Възраждане “ Коста Стоянов не отиде на балотаж, което щеше да значи победа на ГЕРБ&Партньори на втория тур.

„ Швейцарската коалиция “, както я назовават знакови варненски политици, Маджо& “джинсите “ готви Реванш в два сюжета.

Ако ротацията в държавното управление е сполучлива, ще притисне ПП-ДБ във Варна посредством въздействието на Бойко Борисов, който е другар на Младен Михалев-Маджо, и Делян Пеевски в кабинета „ Габриел “.

Ако при ротацията възникне напрежение поради отвод на Политическа партия за промяна на министри, може да бъде предизвикан предварителен парлментарен избор, който ще бъде извоюван с огромна разлика от ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Делян Пеевски ще е съпорт на „ швейцарската коалиция “ с офанзивата против Политическа партия, че „ пепейците “ са създали коалиция „ Путин “ с „ Възраждане “ и Българска социалистическа партия.

Атаката против „ путинистите “ в Политическа партия на Делян Пеевски ще е извънредно мощна, тъй като той от „ неофициален министър председател “ в този момент след предварителен парламентарен избор може да стане министър-председател.

Заради войната в Украйна и предстоящата ескалация напролет по-вероятен е сюжетът с сполучлива ротация, като Политическа партия правят отстъпка за промяна на министри след напън от американското посолство, чийто жокер е Пеевски.

Това значи, че Делян Пеевски ще има още по-силно въздействие след ротацията дружно с колегата си в тандема „ Борисов&Пеевски “ Бойко Борисов.

Другото към този момент ще е техника – Маджо, Пашата и бизнес кръгът „ джинсите “ ще се възползват от въздействието в кабинета на Борисов и ще провеждат каскада от офанзиви за Реванш против ПП&Партньори във Варна, а Пеевски ще е съпорт. (Връзката на Маджо с Пеевски е посредством Христофорос Аманатидис-Таки и неговия „ лейтенант “ Радо Слънцето.)

Бойко Борисов евентуално ще се концентрира за пренареждане на властта и ръководството в София, само че надали ще пропусне да се включи в офанзивите на Маджо& “джинсите “ против ПП&Партньори във Варна.

Така че кметът на морската столица Благомир Коцев, както и тендемът Даниел Лорер&Рубин Коцев надали би трябвало да подценяват ресурса за Реванш на корпоративно-партийната формация на Пеевски, Борисов и „ швейцарската коалиция “ Маджо& “джинсите “.

bgsniper.com
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР