Бойко Борисов не носи отговорност за собствените си провали, а

...
Бойко Борисов не носи отговорност за собствените си провали, а
Коментари Харесай

Андрей Гюров: Борисов да се яви в НС или да се извини за разпространените лъжи

Бойко Борисов не носи отговорност за личните си провали, а ги трансферира на други. Той постоянно излиза изсъхнал от водата. Има една дума, от която ГЕРБ бягат като дявола от тамян - отговорност. Това съобщи в декларацията от името на " " Андрей Гюров. 

" Когато пътищата са в тежко положение след 12 година ръководство, ГЕРБ и техният водач хукват да броят дупки, вместо да се смирят и извинят. Когато енергетиката е в безпорядък, а некачествени поправки вадят мощности от строя, те споделят: Ето, новите ръководещи са отговорни, като че ли енергетика, която се унищожава 12 година може да бъде построена още веднъж за 6 месеца. Държавната хазна с години се източваше, тъй като парите потъваха в задатъци за несъществуващи автомагистрали, в сакове, чекмеджета, първокласни парцели ", съобщи шефът на парламентарната група на Политическа партия. И акцентира, че през това време задлъжнялостта на лечебни заведения, общини и държавни предприятия се е увеличавала. Когато за месеци постигнахме рекордна събираемост, и спряхме кранчетата, ГЕРБ се уплашиха и внесоха неуместния си избор на съмнение, добави още Гюров.

И се похвали с остатъка в хазната от повече от 1 милиарда лева Той бил сложил окончателната присъда върху несъстоятелността на вота на съмнение.

По думите му офанзивите на ГЕРБ против Плана за възобновяване са следващата неистина. " Да, господинът в никакъв случай не е носил отговорност за своите, сподели той по адрес на Бойко Борисов. " Той единствено ги трансферира на други, с цел да излезе от водата изсъхнал. Но и на народа му омръзна да заплаща сметките на Борисов и по тази причина го смъкна от власт два пъти ", добави Гюров, с което си завоюва овации от ръководещата коалиция.

Той прикани Бойко Борисов да се яви в пленарна зала и да изясни изказванията си или да се извини за разпространението на неистини.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР