Бойко Борисов иска да ни върне към времето на Кръглата

...
Бойко Борисов иска да ни върне към времето на Кръглата
Коментари Харесай

Ген. Атанасов припомни на Борисов как арестуваха Тодор Живков

Бойко Борисов желае да ни върне към времето на Кръглата маса. Донякъде има съображение, тъй като ГЕРБ е нещо като Българска комунистическа партия. Какво се случи тогава? Българска комунистическа партия смъкна Тодор Живков от власт и смени основния прокурор Мръчков (агент на Държавна сигурност " Юриста " ). Скоро по-късно Живков беше упрекнат и задържан от новия основен прокурор Евтим Стоименов... Това развиване на събитията сътвори условия за привикване на Кръглата маса. Този дълбокосмислен коментар направи във Facebook съпредседателят на " " и водач на ДСБ ген. Атанас Атанасов  ген. Атанас Атанасов Атанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров.

Думите на Атанасов са в отговор на офертата на Борисов контактни групи сред партиите да договорят ново държавно управление. Като самият водач на ГЕРБ разказа концепцията си като договарянията на кръглата маса от 90-те години на предишния век.

Не толкоз краен в позицията си бе сътрудника му от " Да, България " Христо Иванов, въпреки да заподозря, че " цялото упражнение на Борисов е просто подготовка за последваща предизборна акция ". В изявление за " Дойчев веле " той призна, че имат допирни точки по отношение на Путин и Украйна, само че разграничителна линия продължава да бъде корупцията и правосъдната промяна.

Иванов дефинира и формата на договарянията като " неразбираем " и попита могат ли да обвързват някого с позициите си Соломон Паси и Росен Плевнелиев. Той напомни, че към този момент е издирван диалог с ГЕРБ в предния парламент.

В сряда от Демократична България оповестиха, че внасят план за решение за изпращане на военно-техническа помощ за Украйна, незабавно след свикването на Народното събрание. По този метод десните предложиха бърз тест на Бойко Борисов и концепцията му за общи позиции, с които да бъде закрепено бъдещо държавно управление, основаващо се на евро-атлантически полезности.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР