Бойко Борисов е провел много важен за българския футбол разговор

...
Бойко Борисов е провел много важен за българския футбол разговор
Коментари Харесай

Борисов: С Асен Василев взехме много важно решение за българския футбол

Бойко Борисов е провел доста значим за българския футбол диалог с Асен Василев - държавата да удвои капацитетите частни вложения на футболните клубове за нови игрища. Бившият министър председател на България разгласи това по време на визитата си на стадион " Христо Ботев " в Пловдив.

" Едно от решенията, които с Асен Василев сме решили да осъществим, е там, където има частни игрища или общини, където има заделени пари, в случай че те нагледно казано 10 милиона, с 10 милиона ще ги подкрепим ние, страната. Ако сложат 50, примерно Левски решат да сложат 50, и страната ще даде 50, както и за ЦСКА, с цел да може освен Пловдив да се фука с тия уреди, а да имат и другите тимове ", съобщи Борисов.

Казаното от Борисов би трябвало да е изключително добра вест за ЦСКА, които напълно скоро възнамеряват да стартират цялостна реорганизация на стадион " Българска войска ", написа БГНЕС.

Борисов също по този начин увери почитателите на Ботев Пловдив и Локомотив Пловдив, че ще бъдат позволени задоволително средства, с цел да бъдат приключени ремонтите на техните игрища.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР