Бойко Борисов е Пловдив - обяви кмета на район Тракия

...
Бойко Борисов е Пловдив - обяви кмета на район Тракия
Коментари Харесай

Борисов обяви Костадин Димитров за кандидат-кмет на ГЕРБ в Пловдив

Бойко Борисов е Пловдив - разгласи кмета на регион " Тракия " Костадин Димитров за претендент - кмета на ГЕРБ.
 
В централата на ГЕРБ в града под тепетата Борисов заяви името на сегашния кмет на " Тракия " като претендент за кмет на община Пловдив от ГЕРБ, броени дни преди крайния период за оповестяване на претендентите, който изтича на 26 септември съгласно условията на ЦИК.
 
Кандидатът за кмет на ГЕРБ на Пловдив е Костадин Димитров, който е сегашният кмет на регион " Тракия ", обяви на брифинг водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.
 
" Гарантирам, че при едни положителни резултати това, че участваме в сглобката, ще ни даде опция най-много да оказваме въздействие и да оказваме помощ на град Пловдив, общината има потребност от дофинансиране, изключително след ротацията ", съобщи Борисов и добави:
 
" Искам да изброя направеното в Пловдив от ГЕРБ. Да стартира от учебни заведения, здания, в Асеновград - пречиствателна станция. Нямахте и спортна зала пред нас. Има с какво да сравнявате. През последните 3 година - нищо. Водният цикъл приключи с нашите планове. Партиите, които се явяват в този момент и дават поръчка за ръководство на страната, в този момент желаят да ръководят Пловдив ", сподели пред актива на ГЕРБ Борисов.
 
" Има с какво да сравнявате - с последните три години. Ако желаете в Пловдив да става това, каквото става в страната, вие си решавате. За последните три години за Пловдив няма нищо. Не една, не две години, а цели три ", акцентира още водачът на ГЕРБ.
 
ГЕРБ показа претендентите си за районни кметове за идните локални избори, като уточни, че " постепенно и гладко " в партията става промяната на поколенията.
 
Борисов добави, че ГЕРБ-СДС ще поддържа претенденти на ПП-ДБ на балотаж, където те стигат до втори тур.
 
" Ще оповестя претендента за кмет на София, когато си отида в столицата, не е редно да го оповестя в Пловдив ", акцентира Борисов и добави: 

" От два месеца претендентите на нашите съдружни сътрудници са надолу, единствено хейт. Когато си построил в София хиляди километри, паркове, фонтани, все ще намериш някое изкривено сложено паве ", сподели Бойко Борисов.
 
Припомняме, че в последните дни имената на претендентите на ГЕРБ за София и Пловдив не бяха оповестени обществено, макар че водачът на партията бе питан няколко пъти, само че той отхвърляше да ги разгласи, както това направи доста по-рано с останалите по-големи градове в страната.
 
В неделя мистерията за номинацията в Пловдив бе разкрита, а с кндидатът за кмет бяха показани и претендентите за районни кметове, както и листите на партията за общински съветници в Пловдив.
 
На днешната конференция участваха и досегашният регионален ръководител на ГЕРБ - Пловдив град Иван Тотев и сегашният Димитър Колев. Сред участниците бяха и други известни представители на локалната конструкция в Пловдив, сегашни районни кметове, общински съветници, заместник-кметове, народни представители.
 
На място бе и самостоятелният общински консултант Слави Георгиев, който е под номер 9 в листата на ГЕРБ от гражданска квота. Още с идването си Борисов се поздрави с Костадин Димитров и Иван Тотев.
 
Кой е претендентът на ГЕРБ за кмет на Пловдив?
 
Костадин ДИМИТРОВ е роден на 5 юни 1975 година в Пловдив. Завършил е математика в ПУ " Паисий Хилендарски ”. Работил е в частния бранш. Вицепрезидент е на Българската федерация по таекуон-до ITF. Дългогодишен треньор и състезател.
Бил е шест месеца зам.-кмет на регион " Централен ”, а от ноември 2011 година е кмет на " Тракия ”. На локалните избори през есента на 2019 година завоюва трети мандат на първи тур. Семеен, с две деца.
 
Ето какво споделя Димитров:
Радвам се, че съм съдействал за прелестните взаимоотношения сред жителите на " Тракия " и съм оказал помощ да се случи магията на добросъседствотоНасочихме напъните си тази година в микрорайон А7 – асфалтирахме улици, изградихме нови тротоари, паркинги и алеи пред блокове №№.96, 84,82Направихме неповторимо игрище за баскетбол, футбол и хандбал до бл. 217, построява се нова детска градина до бл. 126Фестивалите в парковете " Лаута " и " 2019 " се трансформират в традиция, създадохме самодейността " Пейка с обръщение " и към този момент са инсталирани над 400 пейки с неповторими текстове в районаЗасадихме близо 500 дръвчета в парк " Кан Крум ", а нова детска площадка с най-големия въжен тролей събира доста малчугани2023-а е знакова за региона и ще организираме поредност от събития под мотото " 50 години " Тракия ", започваме още в понеделник със среща с Христо СтоичковРеката, тепетата, Пощата са единствено част от проблемите в Пловдив, които би трябвало да бъдат решени
Борисов пък разказа Димитров по този начин:  " На пръв взор един тих и безмълвен човек, достоен, който доста добре работи ".
 
" Благодаря на военачалник Борисов за доверието. Следвам го 17 години. Благодаря на членовете на партията от Пловдив, които ми гласоподават доверие ", съобщи на собствен ред претендентът за кмет Костадин Димитров.
 

 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР