Бойко Борисов е на среща с организациите Жени-ГЕРБ и Младежи-ГЕРБ

...
Бойко Борисов е на среща с организациите Жени-ГЕРБ и Младежи-ГЕРБ
Коментари Харесай

Борисов: ГЕРБ си имаме премиер, по-добър от мен няма! Но да мислим за такъв, който все пак ще мине

Бойко Борисов е на среща с организациите Жени-ГЕРБ и Младежи-ГЕРБ във Враца.

 

Борисов открехна най-гоямата загадка през днешния ден - за  това кой ще е министър председателят на партията му, който в понеделник ще вземе мандата от президента Румен Радев:

 

" ГЕРБ има два разновидността. Първият ГЕРБ си имаме министър председател, по-добър от мен няма, колкото и нескромно да звучи ", сподели той и даде за образец Меси.

" Вторият вид е да предложим вид за министър председател, който въпреки всичко да мине и да има диалог, да изясни на тези сътрудници в Народното събрание (НС), че злополуката, в която се намираме, ще докара до непоправими последствия ", посочи водачът на ГЕРБ.

 

Дайте да създадем държавно управление. Има вид да се направи и с първия, и с втория, и с третия мандат, само че би трябвало воля. Никой няма да отбрани България без постоянно държавно управление ", посочи водачът на ГЕРБ.

Ние като първа политическа мощ по какъв начин може да създадем държавно управление - единствено на малцинство, или в случай че някой ни поддържа.

Две години некадърниците не могат едни пари да вземат ", сподели Борисов визирайки Планът за възобновяване и резистентност и посочи: " Ние нямаме пари, страната стене. Само ние не сме си дали проект и тези се назовават умни, красиви, светли, експерти ".

 

  " Когато някой си разреши да приказва за ГЕРБ като мафиотска конструкция, не следва ли да се зададе въпрос дали фондациите, които финансират структурите на ГЕРБ, дали са такива ", това съобщи Борисов. Той даде за образец дами ГЕРБ и младежи ГЕРБ.

" Само преди две години предлагахме Зелени Балкани да се води от София като знак какъв брой е мощна и структурирана България. Тогава индикаторите бяха толкоз положителни, че ни одобриха преди Хърватия в чакалнята за Еврозоната.

В него ден започнаха митингите, тъй като на някой не му хареса България да е водеща. Сега нашето място към този момент е заето от Хърватия, Румъния и Гърция. Казвам го с огорчение, тъй като преди две години бяхме преди тях ", съобщи Борисов.

Той разяснява и положението на границата ни. " Ако нещо не може да се оспори, тъй като е изрично, това е защитата на българската граница. Презглава идваха водачите на Европа да гледат по какъв начин България се е справила.

Вчера като прочетох какво е споделил премиера Рюте, вие мислите ли, че инцидентно от другия завършек на Европа ще прелети британски министър председател да върви да гледа по какъв начин се охранява границата. Мислите ли, че той няма работа, или Бойко е доста мил, Виктор Орбан пристигна и попита: " Как се оправяш бе човек " и прекопира същото, гърците прекопираха ", регистрира Борисов.

Той съпостави обстановката със в този момент и каква е повода за тази отрицателна смяна: " Две години безвремие, опити, цялостен удар върху професионализма в Министерство на вътрешните работи, единствено политически назначения и чистки, довеждат до този резултат ".

По думите на Борисов не би трябвало да се постановат ответни ограничения против Нидерландия. " Ние не сме съгласни. Ние би трябвало по най-бързия метод да направи държавно управление, за 20-30 дни да подсигуряваме сигурността на границата и да вървим пакет с другите страни, тъй като Румъния не ни е отговорна. Това, което споделя министър председателят на Нидерландия е правилно. В момента границата е разграден двор ", съобщи Борисов.

Той напомни и арестите от предходната година.

" Да арестуваш пиарката на една партия, тъй като е по-добра и те нервира и то пред детето ѝ, в Холандия това ще коства главата на държавното управление. Те пристигнаха, ревизираха и видяха, че това не е правова страна. Какъв е изходът - да се сформира държавно управление, за къс период, тъй като партиите и водачите, ние сме възпалени.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР