Бойко Борисов бе на посещение в храм Свети Пантелеймон, който

...
Бойко Борисов бе на посещение в храм Свети Пантелеймон, който
Коментари Харесай

ВИДЕО Борисов: При мен токът щеше да е 80 лева! ПП не знаят колко е подъл Рашков, накрая ще излови и тях

Бойко Борисов бе на посещаване в храм " Свети Пантелеймон ", който се намира в град Каспичан. Партия ГЕРБ е дарила 120 000 лв. на варненския храм.

Лидерът на ГЕРБ бе посрещнат от митрополит Йоан. " Да не вършим сметка на Господа какъв брой сме дали ", сподели Бойко Борисов.

" Надявам се, че в края на ноември, ще открием църквата. Но от партиите, единствено ГЕРБ ни е помогнала ", означи митрополит Йоан.

На излизане от храма Борисов заръча да се загасят лампите, тъй като цената на тока скача. Пред публицисти, събрани пред храма, той разяснява последните значими тематики в страната - покачващите се цени и евентуалното основаване на ново държавно управление.

" Катастрофа. Промяната ви докара злополука. Снощи беше 700 - 800 лв. токът, през днешния ден ще е безспорен връх - 1200 лв. за мегават час. При неприятния модел Борисов - 80 лв.. Честито на смяната, на всички българи. Не че ме радва, пострадвам. Това е безспорен колапс за стопанската система, за бизнеса и до момента в който далаверата им не свърши, тъй като на  границата сега чудовищна контрабанда. От Украйна влиза зърно. В Силистра по 250 тира минават без никакъв надзор. Същото е с бензина, с нафтата, до момента в който вие плащате по 3,20 лева ",  разяснява Борисов.

Според него цената е толкоз висока, тъй като властта краде.

Въглищата са български, миньорите са български, АЕЦ " Козлодуй " е български, " Мариците " са български. Нищо не постанова да се подвига цената на тока. При мен щеше да е 80 лв. ", съобщи водачът на ГЕРБ.

На въпрос дали счита, че ще бъде формирано ново държавно управление, Борисов отговори:  " Те сега всеки ден са като на електромер и ви крадат от тока, от нафтата, от бензина. Всеки ден натрупат в офшорките си големи облаги, всеки ден им е скъп. "

" В други, бели страни, се приказва кой ще е министър председателят, кой ще е финансовият министър, кой ще е общественият. Тука в програмата на нашите хубавци има единствено едно име и единствено едно нещо - Рашков на КПКОНПИ, с цел да може да им прикрие далаверите. Не си мислете, че ние се тормозим от Рашков. Той желае да е там, с цел да може откраднатите пари да им ги пазят ", добави Бойко Борисов и съобщи, че те " не знаят какъв брой лицемерен човек може да бъде Бойко Рашков. " Накрая ще го излови и тях ", безапелационен бе водачът на ГЕРБ. " Или ще ги държи в послушание. "

" Цитирам Кирил Петков, че Има Такъв Народ са мафията. Вчера мафията си прави държавно управление. Ако има държавно управление, то ще е на мафията. Или едното не е правилно, или другото. Кое е правилно? Има Такъв Народ мафия ли са или не са? И в случай че създадат държавно управление с Има Такъв Народ, това значи ли, че мафията е направила държавно управление ", запита Борисов.

" Меркел преди време ми споделяше: " Странни хора сте вие българите, гледате единствено кой ще ви е вътрешния министър ". И в случай че се върнете обратно във времето - такава беше модата. В Германия се гледа кой ще е финансовият и общественият. В България единственото значимо през днешния ден е дали ще има КПКОНПИ на Рашков. Нищо друго - ток, газ, вода, инфраструктура, не съществува. "

Според социолозите, в случай че има предварителни избори, ГЕРБ ще е първа политическа мощ. Запитан какъв ще е потребният ход на партията, Борисов съобщи: " За страдание няма оправяне. Много работа ще би трябвало, с цел да може да се оправи това, което Промяната нанесе на тези хора. До края на годината най-малко 5 милиарда дълг им трябват, с цел да вържат някак си салдото. Газът оня ден се подвигна с 32% недемократично, нямащо нищо общо с правовата страна, тъй като няма по какъв начин на 13 юли да вдигнеш газа от 1 юли. Тези от първи до 13-ти по какъв начин са си формирали цените? " 7

По думите му, цената на газа за август ще стане ясна към 15-ти и ще бъде с 60% по-висока. " Но техният партиен КЕВР ще мълчи ", съобщи някогашният министър председател.

" Това, в случай че бяхме ние, тази корупция в износа на оръжия... Една хилядна от това, което вършат те, да бяхме създали от ГЕРБ, щяхте да ни разсипете! ", съобщи Борисов. " При мен е неприятна джипката, при тях е готина джипката. "

" Някой от вас може ли да каже сигурно, че не изнасяме оръжие за Украйна ", запита Борисов. " Хлябът си е безценен, олиото си е скъпо, слънчоглед - контрабанда от Украйна. Тази смяна българинът най-добре ще я усети есента ", заключи Борисов и съобщи, че за ГЕРБ е доста добре да има нови избори.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР