Boyboy от Australian Open предизвика скандал по средата на напрегнат

...
Boyboy от Australian Open предизвика скандал по средата на напрегнат
Коментари Харесай

Boyboy от Australian Open предизвика хаос по време на мача - но феновете харесват реакцията на играча

Boyboy от Australian Open провокира скандал по средата на под напрежение мач, откакто неправилно улови топката, до момента в който тя към момента беше в игра.

Световният номер 15 Карен Хачанов остана гневен по време на оспорвания мач от втори кръг против Александър Ковачевич. Хачанов беше изправен пред точка за пробив при загуба от 2-1 във втория сет, само че руснакът сложи съперника си на крайник, когато стреля мощно на Ковачевич.

Американецът се опита да сложи Хачанов под напън със слайс, само че вместо това опитът му за лупинг изглеждаше като излизащ в навън. Въпреки това, преди топката да падне на земята, топката я хвана и съдията неотложно извика точката да бъде преиграна.

Хачанов беше сърдит и изкрещя на съдията: „ Тук е, къде са разпоредбите? “ Публиката също не беше удовлетворена от това, на което преди малко бяха очевидци, до момента в който съдията отговори, като сподели на Хачанов, че „ би трябвало да го остави да отскочи “, до момента в който тя обясняваше, че няма силата да му даде точката.

Но съдията бързо видя,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР