Бояна Шарлопова пак накара последователите си в социалните мрежи да

...
Бояна Шарлопова пак накара последователите си в социалните мрежи да
Коментари Харесай

Бояна Шарлопова изпоти мрежата

Бояна Шарлопова отново накара почитателите си в обществените мрежи да получат сърцетуптене, по-точно мъжката половина. Вдовицата на предприемача Стефан Шарлопов пръсна немислим съблазън!

Изкусителната русокоска като че ли става по-хубава с годините, само че и доста по-привлекателна, в сравнение с преди, когато мъжът й още беше жив. 46-годишната хубавица явно не жали средства, с цел да се поддържа в безукорен тип, само че както е видно, не е пракалила с нищо в устрема си да наподобява напълно.

 undefined

Една от последните фотоси, които Шарлопова пусна в профила си обаче, провокира освен въздишки, само че и някои упреци. Според почитателите й е прекалила съществено с дълбочината на деколтето си. На фотоса гърдите на русокоската едвам се задържат под блузата.

" Кога ще я видите с такова облекло, до момента в който беше със Стефан Шарлопов?! Никога! Тогава носеше яки до брадичката и затворени пуловери. А в този момент се е пуснала все едно мъж не е видяла ", възмущават се в нета. Но това надали ще впечатли Бояна Шарлопова, а може и да бъркаме.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР