Боян Чуков, ФейсбукСлед като Белият дом се убеди, че неговият

...
Боян Чуков, ФейсбукСлед като Белият дом се убеди, че неговият
Коментари Харесай

Боян Чуков: Белият дом се опитва да се измъкне по терлици от блатото в Украйна

Боян Чуков, Facebook

След като Белият дом се убеди, че неговият пасианс в Украйна не излиза и би трябвало да се измъква от Незалежната без да загуби лице, стартира интензивна канонада в световните медийни канали.

Прилично „ торпедо “ изстреля дебелата Берта на щатската агитация – „ Ню Йорк таймс “. Според медията „ Путин изпращал послания, че е податлив на преустановяване на огъня в Украйна “.

В случая се цели с един патрон да се гръмнат два заека. Да се удари акцията на Путин. И да се измъкнат американците по терлици от Незалежната.

Руснаците владеят стратегическата самодейност в Украйна, Съединени американски щати се чудят по какъв начин да изоставен блатото, в което набутаха и Украйна, и Европа, по тази причина е комфортно тъкмо в този момент да се натрапва медийната настройка, че се върви към някакъв договорняк.

Съединени американски щати си мислят, че могат да стартират и стопират войни, когато си изискат, когато на тях им е комфортно, съгласно техния тайминг, техните запаси и политически акции. Само че когато губиш, не ти определяш по какъв начин тъкмо да загубиш.

Русия ще гласоподава при започване на идната година за президент. Кандидат е Путин, а той не е добър вид за демократите в Съединени американски щати, а и освен за тях.
Демонизирането на съветския държавен глава през последните две години не даде особени резултати. Като изключим Съединени американски щати и мъглявината, наречена „ НАТО “, преобладаващото число страни в света одобряват Путин като международен водач и лидер на световния Юг. Това стана напълно ясно и от посрещането му в ОАЕ и Саудитска Арабия.

Просташките лакърдии за „ рашките “, „ ватенките “ и „ Путлер “ вървят най-вече измежду дебилизираната биомаса и имат противоположен резултат измежду мислещите хора с афинитет към истината.

„ Руският президент Владимир Путин е предал по дипломатически канали, че е подготвен за преустановяване на огъня в Украйна при заледяване на спора в настоящите граници “, твърди „ Ню Йорк таймс “. Тоест американците ни пробутват, че Путин е подготвен за помирение, с цел да си резервира лицето, както споделят на Изток. Пробутват ни, че самодейността е негова.

Само че това не е истината! След три месеца има президентски избори в Русия. И тъкмо в този момент Путин няма никакво желание да се отхвърля от своя стратегически проект, т.е. да записва загуба, която американците се пробват да опаковат подправено като „ мирни договаряния “. Типично интензивно медийно мероприятие против Владимир Владимирович при започване на неговата изборна акция.

„ Трябва да обърнем разказа и да кажем, че Путин се е провалил “, съобщи някогашен американски държавен чиновник. Всъщност този е разказът през цялото време. Ако не става да се провали във войната, за какво да не се провали посредством договаряния.

„ Ню Йорк таймс “ пуска медийна димна завеса, зад която Белият дом да натресе отговорността за изхода от войната в Украйна на „ хитрите “ европейци, най-много на германците. Обаче няма никаква логичност Путин да се вкарва предизборно самичък в драмата „ Нас опять кинули “, която изигра няколко пъти напоследък.

Множество значими украински служители признават, че възможностите да нанесат военно проваляне на Русия са нулеви. Само у нас вярата в Зеленски като главнокомандващ на ВСУ пораства с всеки минал ден.

Ако не вярвате, пуснете си телевизионните канали – Българска национална телевизия, bTV и NOVA. Зеленски в действителност замязва на Франсиско Лопес, парагвайски президент от ХIX век, който във войните против Бразилия и Аржентина унищожава в къс период 90% от мъжкото население на страната си.

„ Ню Йорк таймс “ чака от Путин да изиграе ролята на дядо Коледа, капиталистически добродушко, и да донесе мил коледен подарък за Вашингтон.

Подаръкът обаче ще бъде от дед Мороз, въплъщение на съветския зимен мраз, мощен, а от време на време и нечовечен воин от славянската митология, прероден като притежател на новогодишните дарове от руските времена...

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР