Ботев приема Левски в мач от втория кръг на efbet

...
Ботев приема Левски в мач от втория кръг на efbet
Коментари Харесай

БИТКАТА НА КОЛЕЖА: Ботев с нов опит да надвие Левски

Ботев приема Левски в мач от втория кръг на efbet Лига. Днес от 19,15 часа на Колежа в Пловдив ще е горещо и в директен, и в метафоричен смисъл. Очакванията са температурата при започване на дуела да е към 35 градуса. На терена пък " жълто-черните " ще се опитат най-сетне да вкарат гол и да вземат най-малко точка на актуализирания си стадион. При неговото разкриване в края на април в същия конфликт Левски победи с 1:0 и скапе празника на домакините. 
През това лято при " канарчетата " настъпиха много промени, като отпред на тима застана Станислав Генчев. Сега той се изправя против един от тимовете, в които игра като футболист, и ще се опита да реализира дебютна победа отпред на " жълто-черните ". В първия кръг Ботев приключи наедно 1:1 против градския противник Локомотив на " Лаута ". 
Левски също е с нов треньор - Николай Костов. " Сините " позволиха поврат в дебюта на експерта, губейки с 1:2 от ЦСКА 1948 на " Герена ", а в този момент ще се опитат да стигнат до втора поредна победа над днешния си противник на новия му стадион. 

Очаква се Генчев да не прави доста промени в своя стартов състав. На върха на офанзивата още веднъж ще бъде Мартин Секулич, а Елвис Ману и Антоан Бароан ще останат запаси. Като бекове още веднъж ще бъдат Николай Минков и Самуел Акере. От дербито отпада Мохамед Брахими, който е с тежка контузия. 

Николай Костов най-вероятно ще пусне същия състав от преди седмица. На вратата ще бъде Пламен Андреев, а отбраната пред него ще включва Жереми Петрис, Ноа Сонко Сундберг, Хосе Кордоба и Марин Петков. В средата на терена ще играят Андриан Краев, Асен Митков и Джавад Ел Джемили. В офанзива ще се разчита на бразилците Уелтън, Роналдо и Рикардиньо. През второто полувреме дебют може да направи новото попълнение Асими Фадига, който към този момент има картотека. Наказан за мача е Цунами. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР