Ботев Пловдив разгроми втородивизионния ЦСКА 1948 с 4:1 като гост

...
Ботев Пловдив разгроми втородивизионния ЦСКА 1948 с 4:1 като гост
Коментари Харесай

"Ботев" разгроми ЦСКА 1948 и е на 1/8-финал за Купата

" Ботев " Пловдив разгроми втородивизионния ЦСКА 1948 с 4:1 като посетител и се класира за 1/8-финалите в шампионата за Купата на България по футбол. Възпитаниците на Николай Киров преобладаваха през целия мач на стадион " Васил Левски " и закономерно не престават в идната фаза на конкуренцията.

Срещата стартира ужасно за гостите, които съумяха да поведат още в 3-ата минута. Тодор Неделев откри непокрития Серкан Юсеин, който от границата на наказателното поле осъществя за 1:0. Домакините се активизираха и изравниха в 19-ата минута посредством Андон Гущеров.
Снимка: Lap.bg
" Ботев " можеше още веднъж да поведе в 31-ата минута, само че Неделев шутира около вратата. Все отново " жълто-черните " материализираха игровото си преимуществото в края на първото полувреме, когато влезлият като запаса Лъчезар Балтанов бе прецизен за 2:1.

" Канарчетата " изцяло преобладаваха и след почивката и в 67-ата Балтанов вкара втория си гол в мача за 3:1. 120 секунди по-късно друга запаса - Стивън Петков, повиши на 4:1.
" Лудогорец " се поизпоти, само че продължава към осминафиналите Българският първенец се оправи с втородивизионния "Несебър " с 3:1
В други срещи за Купата, приключили по-рано, " Дунав " отстрани " Локомотив " Горна Оряховица в мач с общо 24 дузпи, а " Черноморец " Балчик шокира елитния " Ботев " Враца с 1:0.

Жребият за 1/8-финалите ще бъде теглен на 28 септември (петък).
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР