Ботев Пловдив организира интересна инициатива, насочена към малките ботевисти. Тя

...
Ботев Пловдив организира интересна инициатива, насочена към малките ботевисти. Тя
Коментари Харесай

Дядо Ботевъ раздава подаръци на малките ботевисти

Ботев Пловдив провежда забавна самодейност, ориентирана към дребните ботевисти. Тя е обвързвана с наближаващата Коледа - един от най-обичаните от дребни и огромни празници. Всяко дете може да изпрати писмо до Дядо Ботевъ с желанието си за подарък, както и да изпрати благопожелание във връзка идния 110-годишен празник на клуба.

" Скъпи Малки Ботевисти,

Наближава един от най-обичаните празници за дребни и огромни. Всяка Коледа вие изпращате писма до положителния дъртак с стремежи за дарове, които да получите под елхата. Тази Коледа ще бъде малко по-различна и вие ще можете да изпратите писмо до Дядо Ботевъ. В него с изключение на желанието ви за коледен подарък, направете вашето благопожелание към Дядо Ботевъ за идния 110-годишен празник на най-стария футболен клуб в България.
свързани новини1489на 30.10.2021
Писмата ще идват непосредствено в работилницата на Дядо Ботевъ, която се намира на " Футболен комплекс Ботев 1912 ". Вашите писма ще бъдат прочетени персонално от помощниците на Дядо Ботевъ – футболистите от мъжкия тим на Ботев (Пловдив). Писмата до Дядо Ботевъ можете да донесете персонално във почитател магазина на " Футболен комплекс Ботев 1912 ", както и в магазина на Клуб на Привържениците на Ботев Пловдив на ул. " Нестор Иванов " №1. Вашите писма можете да изпратите и по куриерските компании на адрес: ул. Воден №2, Футболен комплекс Ботев 1912, тел. 032203376 до Дядо Ботевъ.

Участие могат да вземат всички деца от цяла България, на възраст до 12 години (включително). В писмата си, с изключение на желанието си за коледен подарък и пожеланието към дядо Ботевъ, би трябвало да посочите име, телефон за контакт и e-mail. 30 от всички деца, които са изпратили писмата си до дядо Ботевъ, ще бъдат изтеглени от футболистите на Ботев (Пловдив). Изтеглените деца ще получат лични награди от Ботев (Пловдив) и Клуб на Привържениците на Ботев (Пловдив). Както повелява традицията, на Коледа всички деца получават дарове. Затова всички, изпратили писма до Дядо Ботевъ, ще бъдат сюрпризирани с дарове от " жълто-черния " Клуб.

Писмата си можете да изпращате до 1-ви декември 2021 година (включително) ", написаха в формалния уебсайт на Ботев Пд.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР