Ботев (Пловдив) и Арда се изправят в последен мач от

...
Ботев (Пловдив) и Арда се изправят в последен мач от
Коментари Харесай

Арда иска да си гарантира мястото на баража

Ботев (Пловдив) и Арда се изправят в финален мач от Втора група на плейофите в efbet Лига. Двубоят на " Колежа " започва в 19:30 часа.

Срещата несъмнено е по-важна за гостите, които се борят за седмото място и възможен бараж за Европа. Към момента отбора от Кърджали се намира точно там, откакто в предходния кръг стигна до скъп триумф над главния си съперник Славия.
 Ботев (Пловдив) единствено с български футболисти в последния си мач за сезона
Ботев (Пловдив) единствено с български футболисти в последния си мач за сезона

Това стана ясно след последната подготовка на " жълто-черните "

Днес " небесносините " би трябвало да преследват наложителна победа, с която ще си подсигуряват сигурно борбата против четвъртия за място Европа. Ако обаче създадат еднакъв или изгубят през днешния ден на " Колежа ", то те би трябвало да се надяват същото да сторят и " белите ", които ще играят вкъщи против Локо (София). Ако Арда и Славия са с еднакъв брой точки след днешните мачове, то тима от Кърджали ще приключи на седмото място.

Ботев от своя страна от дълго време знае своята орис, че ще е финален в групата и няма късмет за по-предно класиране. " Канарчетата " реализираха най-сетне първа победа от началото на плейофите в предишния кръг, когато надделяха Локо (София). Те обаче към момента нямат даже гол на новия " Колеж " и през днешния ден е последният им късмет да сторят това за този сезон.
 Засилен интерес към Александър Тунчев
Засилен интерес към Александър Тунчев

Специалистът има има контракт за още един сезон

В предходната среща на личен терен Ботев направи 0:0 със Славия, преди този момент обаче имаше единствено загуби - от Левски, от Лудогорец и от Локо (София), и то все на нула.

Иначе през миналата седмица пловдивчани се разделиха с някои от главните си футболисти - Па Конате, Самуел Супрайен и Виктор Генев, а в днешната среща тимът ще стартира единствено с българи в стартовия си състав.

Главен арбитър на срещата е Станимир Тренчев, с помощници Павлин Михайлов и Тодор Вуков. На ВАР ще бъдат Ивелин Занев и Георги Дойнов, а пратеник на БФС е Димитър Велинов. Работата на реферите зорко ще следи Цветан Кръстев.
 Славия - Локомотив (София) в мач от efbet Лига
Последен епизод на дребната столична класика през този сезон

Славия търси наложителен триумф против Локомотив (София)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР