Ботев Пловдив е поредният футболен клуб, включил се в благородната

...
Ботев Пловдив е поредният футболен клуб, включил се в благородната
Коментари Харесай

Ботев Пловдив подкрепи благородната кампания Подкрепа за българските капитани“

Ботев Пловдив е следващият футболен клуб, присъединил се в благородната акция „ Подкрепа за българските капитани “, която се провежда за Любомир Чанев и Данаил Веселинов, които бяха отвлечени в Йемен дружно с кораба Galaxy Leader на 19 ноември тази година.

" Жълто-черните " се включиха в самодейността преди да излязат в отмора след края на есенния дял от сезона, като а първа линия излязоха капитаните Ивелин Попов и Лъчезар Балтанов, които бяха дружно с Янис Карабельов и Точукво Нади. Те изпратиха позитивна сила към Чанев и Веселинов.

Кампанията набира мощ, откакто в понеделник поддръжка от капитани за капитани имаше по време на мачовете от 20-ия кръг на Първа лига Локомотив Пловдив - Пирин Благоевград (3:0) и Берое - Етър (0:0). Играчите с лентите в съставите на тимовете излязоха на терена със специфични фланелки, на които пишеше: " Подкрепа за българските капитани! " и " Любо, Данаил – с вас сме! “.

Кампанията бе подета от близки и другари на двамата и стартирана на 6 декември – Никулден, когато честват и всички моряци.

Клубовете, които към този момент се включиха в самодейността бяха Пирин от Благоевград, където е роден капитан Любомир Чанев, както и Черно море от Варна, където двамата моряци са приключили висшето си обучение. Те бяха последвани от столичните Левски, Славия и Локомотив София, както и още от ВК ЦСКА и БФ Бокс.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР