Бостън Селтикс надви гостуващия Чикаго Булс със 124:97 и завърши

...
Бостън Селтикс надви гостуващия Чикаго Булс със 124:97 и завърши
Коментари Харесай

Бостън Селтикс, Ню Йорк Никс и Милуоки Бъкс се класираха за елиминациите на NBA in-season tournament

Бостън Селтикс надделя гостуващия Чикаго Булс със 124:97 и приключи преди всичко в Група Изток С, с което се класира за етапа на елиминациите на NBA In-Season Tournament. Джейлън Браун се отличи с 30 точки, 8 битки и 6 асистенции за домакините, до момента в който в това време Чикаго позволи седмо следващо проваляне като посетител в НБА.

Джулиъс Рандъл оформи " дабъл-дабъл " - 25 точки и 20 битки и оказа помощ на своя Ню Йорк Никс да победи Шарлът Хорнетс със 115:91 и по този начин с баланс от 3 победи и 1 загуба да заслужи " уайлд кард " от Група Изток В за елиминациите на NBA In-Season Tournament, в които ще играе против Милуоки на 5 декември.

Янис Адетокунбо вкара 33 точки и добави 10 битки, а Деймиън Лилард наниза 32 точки и даде 9 асистенции, с което помогнаха на Милуоки Бъкс да завоюва против Маями Хийт със 131:124 като посетител. По този метод " елените " си осигуриха първото място в Група Изток В и класиране на четвъртфиналите на NBA In-Season Tournament. За " горещите " Бам Адебайо беше най-хубав за домакините с 31 точки и 10 битки.

THE BRACKET IS SET.

The NBA In-Season Tournament Knockout Rounds tip off with the Quarterfinals on Monday, 12/4 and Tuesday, 12/5 on TNT
— NBA (@NBA)

Лука Дончич се отличи с 41 точки, 9 битки и 9 асистенции при триумфа на Далас над гостуващия Хюстън със 121:115 в мач от последния кръг в Група Запад B на NBA In-Season Tournament. Двата тима приключиха с баланс от по 2 победи и 2 провали и не съумяха да се класират за четвъртфиналите на първото издание на конкуренцията. За гостите Алперен Шенгюн приключи с 31 точки, 9 битки и 6 асистенции за гостите.

Минесота завоюва против гостуващия Окллахома Сити със 106:103, само че и двата тима бяха отстранени от NBA In-Season Tournament. Антъни Едуардс осъществя 21 точки за триумфа, а Рюди Гобер се отличи със 17 точки и 16 битки. Шей Гилджъс-Аликзандър приключи с 32 точки за Оклахома.

Донован Мичъл блесна с 40 точки и 11 битки, а Кливланд надви над гостуващия Атланта със 128:105, само че и двата тима отпаднаха от NBA In-Season Tournament.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР