Босът на Славия Венцеслав Стефанов коментира последните събития на Герена.

...
Босът на Славия Венцеслав Стефанов коментира последните събития на Герена.
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Казах на левскарите, че Джоузеф Диксън е измамник, но никой не ме послуша

Босът на Славия Венцеслав Стефанов разяснява последните събития на " Герена ". Вчера притежателят на Левски Наско Сираков излезе с изказване, посредством което разгласи, че е бил измамен и приключва договарянията с кандидат-купувача на " сините " Джоузеф Диксън.

" Казах преди два-три месеца какво мисля за този вложител, но никой не ме слуша. С най-хубави планове желаех да им кажа на левскарите, че това е машинация. То се споделя на хора, които желаят да те чуят. Те имат вяра в задгробния живот. Като чуеш, че може да разполага с 242 милиона, 476 хиляди и 301 $, ти излиза наяве, че измамата е тотална. 301 $! Тези пари ги има нарисувани “, съобщи Стефанов пред " Sportal.bg “.

" Някога чували ли сте да се издава по света подобен банков документ! Че някакъв човек може да построи стадион и мол с 242 милиона и 301 долара… Мале какво счетоводство! Явно на този юноша му би трябвало документ, че има футболен клуб, с цел да тръгне да търси пари. По този метод да се добере до някакви средства.

И в Северна Македония са пробвали да вършат такова нещо, някогашният футболист на Славия Славчо Георгиевски ги е избавил. Казал им да си обират крушите по мрачно, че на другия ден им се написа неприятно. Тук в този момент ще ги избавя Господ.

Трябва да си доста малоумен, с цел да мислиш, че има подобен вид. Няма подобен филм! Някакъв на 31 години слага ултиматум на клуб с една година по-млад от Славия. И в този момент какво? Един от шефовете в Левски гледа все да се намести някъде, да прилапа някой лев. Може би е очаквал да вземе някой $ от тия пари, но и един $ няма да закачи, тъй като ситуацията е отвън надзор ", добави началникът на " белите ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР