Босът на криптопирамидата NEXO Антони Тренчев пусна от Дубай клип,

...
Босът на криптопирамидата NEXO Антони Тренчев пусна от Дубай клип,
Коментари Харесай

Защо се крият в Дубай, ако никой не гони босовете на NEXO и защо Сърбия информира Интерпол и ПРБ за кацането им, ако не са издирвани?

Босът на криптопирамидата NEXO Антони Тренчев пусна от Дубай клип, в който се подиграва с българската прокуратура. Идеята е да наподобява по този начин, като че ли той не е бил в Белград със съдружника си.

Тезата му обаче има няколко пробойни, като в стила на пропагандата, несъответстващият му пиар за следващ път го забърква в проблеми, тъй като не е професионален и не дава отговор на обикновените въпроси, които всеки си задава.

1.    Защо се твърди, че Интерпол и Европол не преследват съдружниците в NEXO, които се отърваха от американското правораздаване след подписване на съглашение, в което признават противозаконни практики, заплащат голяма санкция, подсигуряват, че ще изплатят всики суми на излъгани инвеститори и е неразрешена за дълъг интервал напред активността им в Щатите?

Докато медиите за следващ път цитират безрезервно, както безрезервно вършиха изявленията с изчезналия за 3 месеца някогашен наследник народен представител, не излиза наяве, в случай че в действителност той няма проблем с гонене от правораздаването в Европа или в Съединени американски щати, за какво тогава се укрива в Дубай, като даже не искаше да признае в интервютата си, че се намира там?

Все отново има парцели и в центъра на София, на морето, а също и в други страни в Европейски Съюз. Защо се укрива, в случай че може да си живее умерено в домашна конюнктура в някоя от тези къщи?

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР