Боряна се чувства по-добре, за момента. Трябва да се говори

...
Боряна се чувства по-добре, за момента. Трябва да се говори
Коментари Харесай

Бранимира Маркова: Не знам дали Боряна ще продължи да се състезава

„ Боряна се усеща по-добре, за момента. Трябва да се приказва с нея и към момента не знам какво решение ще вземе. След първото си съревнование в Тарту тя прекъсна тренировките си. Това, което съгласно мен й липсва, е неизменност, с цел да може да резервира спортната си форма. За момента надпреварите са ни едно след друго и в случай че тя реши да продължи, ще би трябвало да тренира доста интензивно, с цел да може да се оправи “, това показа особено за БНР основният управител на националния тим по художествена гимнастика самостоятелно (жени) Бранимира Маркова по повод положението на Боряна Калейн и опцията тя да взе участие в идните международни купи и европейското състезание в Баку през май.

Припомняме, че броени дни преди началото на Световната купа в София, Боряна Калейн отхвърли да взе участие в надпреварата поради здравословно неразположение. Това наложи на нейно място в тима да влезе Ева Брезалиева.

„ Заради отдръпването на Боряна се постановиха някои промени.В първичните ни проекти беше заложено Боряна да вземе присъединяване както тук, по този начин и на другите международни купи. Сега давам еднакъв късмет на всички, тъй като в Ташкент възнамерявам да вземат участие Татяна Воложанина и Магдалина Миневска, в Баку - Ева Брезалиева и Стилияна Николова ", разяснява още Бранимира Маркова.

Потокът на Стилияна Николова и Ева Брезалиева започва през днешния ден в 13.20 часа. Ансамбълът ни е в поток А, който стартира директно след церемонията по формалното разкриване на шампионата в 18.20 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР