Борисов се гаври с Румен Христов от СДС и Митов/Захариева

...
Борисов се гаври с Румен Христов от СДС и Митов/Захариева
Коментари Харесай

Илиян Василев: Борисов се гаври с Румен Христов, Митов и Захариева

Борисов се гаври с Румен Христов от Съюз на демократичните сили и Митов/Захариева като ги предлага на пост, който знае че не могат да заемат /председател на НС-МС/. Ако имаха същински късмет в никакъв случай нямаше да ги предложи. Това написа в профила си във Facebook Илиян Василев.

„ Ако ГЕРБ предложат кабинет, по сегашните заявки няма да мине.

Ако Има Такъв Народ предложат кабинет ГЕРБ незабавно ще го поддържат и ще бъде определен. Независимо от другата поддръжка на Демократична България, ИСМВ, Българска социалистическа партия или Движение за права и свободи.

ИСМВ ще поддържат. Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи също. Не е толкоз елементарен изборът за Демократична България, тъй като официално някой би трябвало да остане в съпротива и да не е част от ръководещите.

Въпросът е дали Има Такъв Народ ще предложат кабинет?

Ако всички ги поддържат официално няма риск за репутацията им, само че това ще бъде " поддръжка " от вида гледаме ти сеира.

Ако Демократична България не поддържа Има Такъв Народ кабинет или го поддържа без да се ангажира, в случай че Слави откаже да го обвърже със период и задания - то " новите " играчи имат сериозен проблем. Защото ще изиграят ролята на мюре и ще танцуват единствено едно лято.

За това изключителните избори са просто неизбежни. Сигурен съм че Има Такъв Народ го схващат “, прибавя той.

Фейсбук, Илиян Василев
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР