Борисов сам започна темата с СМС-ите, разпространени по-рано тази сутрин

...
Борисов сам започна темата с СМС-ите, разпространени по-рано тази сутрин
Коментари Харесай

Борисов за СМС-ите: Няма как да се случи... Нека се забавляваме

Борисов самичък стартира тематиката с СМС-ите, публикувани по-рано тази заран от предприемача Васил Божков. Той направи това завоалирано, без да посочва името му, само че загатна и за ”кака ”, която преди време твърдяла, че министър председателят пращал известия по Viber. И добави - дано се забавляваме. Думите му ясно сочат към послеписът в поста на Божков, който съобщи, че за край и за ”забавление ” пуска кореспонденцията си с премиера.
" Ако някой в България споделя, че е получил СМС от мен... ", разяснява Борисов и сподели остарелия си телефон в кабинета на Министерски съвет, който няма комплицирана инфромационна система и приложения, с които да си кореспондира.

" Както една кака на времето беше споделила, че съм и бил пратил известие по Viber... Аз тогава не знаех какво е това. Ако някой споделя, че съм му пратил СМС, няма по какъв начин да се случи "

" Нека се забавляваме ", отсече Борисов.

Изказването му идва единствено часове, откакто някогашният хазартен необут Васил Божков популяризира във Фейсбук скрийншот от преписка с човек с инизиали Б.Б. Според предприемача това е персонално министър председателят Бойко Борисов.

Борисов самичък стартира да разяснява тематиката, без този път да даде късмет на публицистите да му задат въпроси в тази посока. Коментарът му пристигна на финала на изказването, след срещата му с представителите на НОЩ в Министерски съвет, на която бе взето решението за удължаването на изключителното състояние.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР