Борисов продаде и предаде всички членове и симпатизанти на ГЕРБ

...
Борисов продаде и предаде всички членове и симпатизанти на ГЕРБ
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: И Хекимян ще бъде употребен

Борисов продаде и съобщи всички членове и симпатизанти на ГЕРБ с едноличните си решения, по този начин се обезсмисля политическият план. Това сподели ръководителят на Републиканци за България Цветан Цветанов в предаването „ Студио Хъ “. Това оповестиха от пресцентъра на " Републиканци за България ".

Цветанов счита, че обстановката с късното оповестяване на кандидатурата на Антон Хекимян за претендент за кмет на София е сходна с тази от 2016 година и кандидатурата на Цецка Цачева за претендент за президент.

Според Цветанов кандидатурата за кмет на София е само и единствено решение на Борисов. „ Стратегията на ГЕРБ е не дали ще завоюват изборите, тъй като те ще ги изгубят в София, а по какъв начин ще овладеят общинския съвет. Бъдещият кмет без значение кой ще бъде той се вършат сделки за образуването на това болшинство, което да може да ръководи бюджета, а той е над 2млрд. лева Това значи, че ползите ще бъдат даже доста по престъпни, прозрачността ще бъде забулена за това болшинство, което ще бъде като групова безнаказаност “.

Попитан дали Борисов ще подари властта в София, а в действителност в общинския съвет ще се разиграе лотария и ще се парцелира бюджетът на процедура Цветанов сподели: „ Бойко Борисов не подарява. Той е в неспособност да възвърне доверието на ГЕРБ след тези репутационни вреди, които нанесе с обвиняванията и казаното от Божков, това което се случи с „ Барселонагейт “ и всичко съпътстващо публично политическия живот на страната и тези рецесии, в които влизаме непрекъснато “.

Цветанов е на мнение, че задачата на Борисов е персоналното му оцеляване. „ Както доста хора са казвали той е подготвен да съобщи всеки, с цел да може да реализира неговата цел. Него не го интересуват тези, които му дават опцията той да бъде този незаобиколим фактор и в държавното ръководство, и в Народното събрание “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР