Борисов, правителство, отивайте си заедно със задкулисието, за да я

...
Борисов, правителство, отивайте си заедно със задкулисието, за да я
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Борисов иска да му ръкопляскаме пред телевизора, но ние сме тук и казваме: Оставка!

Борисов, държавно управление, отивайте си дружно със задкулисието, с цел да я има България и да живее този народ, това прикани водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на митинга на Българска социалистическа партия за Деня на труда. Ние желаеме сигурност, мир, успокоение, високи приходи, заслужен живот. Най-големият зложелател на тези наши претенции и фантазии е един – апатията и безверието. Знаем, че доста сте лъгани, знаем че доста хора не имат вяра, че нещо може да бъде друго. Много хора мислят, че по този начин е било и по този начин ще бъде. Не, няма да бъде по този начин, може да бъде и друго. Г-н Борисов и скъпи българи, може да бъде друго – може да имаме българско произвеждане, да се храним от българската земя, да се лекуваме, без да заплащаме. Можем да работим, българските институции, всички дружно и за общото богатство. Може трудът ви да бъде почитан, може пенсиите да бъдат индексирани. Може децата да получават помощ от страната, с цел да не изчезнем като народ “, сподели Нинова.
Те ни желаят разграничени и на колене. Ние сме изправени, господин Борисов. Вие желаете да ви ръкопляскаме у дома пред тв приемниците, само че ние сме тук, с цел да протестираме. Ние не сме на колене и не ръкопляскаме по разпореждане. Изправени сме, горди българи сме, смели българи сме и сме тук да ви кажем: „ Оставка ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия пред 15 000 социалисти.
Нека през днешния ден да осъществим апела на президента Радев и да пуснем прожекторите. Нека да осветим паралелната страна – тъмната страна на ръководството. С Вас сме, господин Радев, този народ, тук, Ви поддържа. Продължавайте по този начин! Но дано да осветим това лице на ръководството, същинското, а не друго, което всеки ден от тв приемниците ни убеждава, че страната цъфти, а народът живее в благополучие. Истинското лице на ръководството е пропито от обири и корупция, сподели още Нинова. По думите й "прожекторите към този момент светнаха, само че извън. Докладът на Държавния департамент на Съединени американски щати, господин Борисов, Ви сподели, че цялото Ви ръководство е пропито от корупция, няма независимост на словото, че газите човешките права в България. Най-авторитетните европейски институции и издания Ви споделиха, че на върха на председателството на Европа е най-корумпираната и най-бедна страна, ръководена 8 години от Бойко Методиев Борисов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР