Борисов практически обяви оттеглянето си. Това се посочва в позиция

...
Борисов практически обяви оттеглянето си. Това се посочва в позиция
Коментари Харесай

Румен Петков: Бойко Борисов практически обяви оттеглянето си

Борисов на практика разгласи отдръпването си. Това се показва в позиция на водача на АБВ Румен Петков, публикувана от пресцентъра на партията.

"Късният Борисов от ден на ден замязва на късния Живков. Широко знае се, че през '85 година Политбюро и Централен комитет на Българска комунистическа партия се занимаваха с проблемите на българския футбол. Днес Борисов постъпи по-вулгарно от всеки път. Извика босовете на три футболни клуба, с което или сподели, че единствено те се занимават с корупция във футбола, или споделя, че другите футболни клубове не съществуват и това са хората, с които се взема решение кой и по какъв начин ще става първенец. В това му надменно държание се надминават и "най-смелите " решения на Централен комитет на Българска комунистическа партия, свързани с българския футбол. Остава да преименува някои тимове и да накаже някои треньори.

Тогава най-малко футболните клубове бяха държавна благосъстоятелност, през днешния ден – акционерни сдружения. И къде е мястото на българския министър-председател в връзките с комерсиалните вериги във футбола. Ако знаем, че има подобен вид намеса върху съдиите, къде са правораздавателните и правоохранителните органи.

И за какво се показва подобен цинизъм на гърба на най-популярния спорт, като се привикват шефа на Футболния съюз, основни институции за правоохраната и правораздаването и босовете на три от клубовете. Това е обидно за тях, обидно е за футбола, само че на първо място, обидно за нас, хората, които обичаме спорта. Този цинизъм, тази циничност би трябвало да срещнат най-сетне сериозен отпор в българското общество ", написа Румен Петков.

"Напред към 10 ноември! Във футбола, обществото и страната! ", се показва още в позицията на водача на АБВ.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР