Борисов не може да ни спре. Ще опитват и това

...
Борисов не може да ни спре. Ще опитват и това
Коментари Харесай

Хаджигенов: Корупционната власт е в истерия. Значи сме на прав път

Борисов не може да ни спре. Ще пробват и това в този момент занапред стартира. Ще слагат разнообразни ограничавания, ориентирани против жителите. Корупционната власт е в нервност. Чудесно. Значи сме на прав път.
Това съобщи адв. Николай Хаджигенов от “Отровното трио”.

Повод за думите му е решението на Централната изборна комисия, с което става невероятно да се записват предизборни обединения от името на субекти, които не са партии. Според решението на ЦИК обединенията, които ще се явяват на парламентарните избори, би трябвало наложително да носят името на една или няколко партии в самата коалиция.

Според Хаджигенов повода за това решение е да се удари по “Изправи се.БГ”, “Отровното трио” и “Демократична България” а задачата е те да не получат свое посланичество в Народното събрание или изпълнителната власт.

" Вие, жителите сте нищо. Това ни споделя Борисов. Естествено ние подадохме тъжби до Върховния административен съд, който би трябвало да се произнесе в тридневен период. Решението на ЦИК опонира на Изборния кодекс. Така че, в случай че някой счита, че изборите и политиката у нас не са мръсна работа, бърка. Мръсна работа е поради дейностите на такива като Борисов и ГЕРБ. Това е повода да желаеме да почистим тази мръсна, гадна локва и да я превърнем в чиста вода. За да може с политиката да вършим добрини, а не да пълним гуши и чекмеджета. Нали по този начин, другарю Борисов?”, попита още Хаджигенов.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР