Борисов искаше властта - купи си я! Сега няма право

...
Борисов искаше властта - купи си я! Сега няма право
Коментари Харесай

Истина ли е? Ген. Атанасов разконспирира Борисов

" Борисов искаше властта - купи си я! Сега няма право да търси поддръжка от тези, които смъкна от власт ", написа във Facebook съпредседателят на  " Демократична България " Атанас Атанасов.

Според него - сега на ход са ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане ", както и Стефан Янев, който бил подготвен на всичко.
-->
" Очакваме решението на най-опитния ", приключва статуса във Facebook на Атанасов.

В предаването " Нещо повече " на БНР съпредседателят на Демократична България разяснява, че Бойко Борисов желае да организира някаква интервенция, " която да го изпере " :

" Защо той търси договаряния с Демократична България и Политическа партия, нали направи всичко допустимо да смъкне нашето държавно управление, нали бяхме дилетанти? Нека да договаря с Движение за права и свободи и " Възраждане ", а може да предложи на Ива Митева (ИТН) и на Каримански (ИТН) някакви позиции в бъдещо държавно управление ". 

Атанасов попита кога Борисов е на страната на Украйна:

" Когато построи Руския поток, така наречен " Балкански поток " през България с пари от българския бюджет. Съвсем неотдавна излязоха безапелационни данни, че службите са го предизвестили тогава, че въпросният поток се строи от Путин, с цел да заобиколи Украйна, а се готви за война. С неговото двуличие дотук! ".

По думите му Борисов има традиция да се явява на избори, а по-късно да не става народен представител, по тази причина е забавно в този момент по какъв начин ще постъпи:

" Някакви групи, които да са водени от Росен Плевнелиен и Соломон Паси... Моите почетения към тези хора, само че те през днешния ден нямат никакви позиции в страната. В каква позиция ще водят тези договаряния? ", разяснява той.  

Съпредседателят на Демократична България беше безапелационен, че ще изпълнят обещанието си пред гласоподавателите - да не влизат в държавно управление на Бойко Борисов.

Във връзка с мненията, че Демократична България и Политическа партия могат да основат обща парламентарна група, с цел да са най-голямата в 48-ото Народно заседание, Атанас Атанасов съобщи, че няма да е почтено, откакто двете обединения са се явявали поотделно на изборите, а и не е сигурен дали ще е съобразено с Конституцията:

" Сигурен съм, че щяхме да сме първа политическа мощ, в случай че се бяхме обединили Демократична България и Политическа партия преди изборите. Щяха да бъдат завихрени доста хора, които желаеха да продължи смяната. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР