Борисов е най-доброто момче, звездата на Балканите, човека, на когото

...
Борисов е най-доброто момче, звездата на Балканите, човека, на когото
Коментари Харесай

Социологът Андрей Райчев: Борисов е най-доброто момче, звездата на Балканите!

Борисов е най-хубавото момче, звездата на Балканите, индивида, на който се разчита за Западните Балкани и за Ердоган, само че това не пречи на Запада да му извадят коза за патриотите, за присъединяване на националистите във властта.

Обаче той си има коза за независимо ръководство с поддръжка на Движение за права и свободи, да вземем за пример. Това разяснява пред Би Ти Ви социологът Андрей Райчев на въпроса за обстоятелството, че Европа мълчи за присъединяване на националистите във властта, написа ПИК. 

Този парламент стартира с предлагането към Корнелия Нинова да стане началник на Народното събрание - с една дума " дай да се разберем ". Съберете гласовете на ГЕРБ с Българска социалистическа партия, това е могъща работа, разяснява още той. 

Корнелия Нинова хапе, бие се, дращи....декларацията на Българска социалистическа партия споделя: " Хайде да се бием ", счита социологът. Но загиването на ГЕРБ няма да стане от това, че Българска социалистическа партия ще му изяде нещо, а в случай че вдясно се образува нещо от 10 %, това би било за сметка на ГЕРБ, добави Райчев. 

По думите му ГЕРБ се е родила като дребна центристка партия, която превзела със комплицирана техника, и десетина години държи, огромна дясна територия.

ГЕРБ и Движение за права и свободи към този момент играят и ГЕРБ са отвикнали да имат съпротива. Панически вярно деяние, ослепително извършено от страна на Борисов е отстраняването на шефа на Народното събрание Димитър Главчев. Борисов организира безкръвна интервенция. Той влезе в кабинета и в профил тумора без да капе кръв, индивидът си отиде. А Борисов отнесе една несправедлива рецензия от Симеонов, разяснява драмата в Народното събрание Андрей Райчев. 

Главчев направи груба и неуместна, малоумна в механически смисъл неточност, без да желая да обидя никого, той сложи обединението в сходна обстановка на тази със Станишев, Доган и Волен Сидеров. Но Борисов съумя да се оправи с това, отсече той.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР