Борислав Цонев подписа с Арда и реално ще наследи брат

...
Борислав Цонев подписа с Арда и реално ще наследи брат
Коментари Харесай

Боби Цонев: Ако от Левски ми се бяха обадили...

Борислав Цонев подписа с Арда и действително ще наследи брат си Радослав Цонев, който мина в казахтанския Тобол. Боби Цонев даде изявление за " Дарик " радио след контролата, в която Арда завоюва с 2:1 против Рубин (Казан).

  " Щастлив съм, че към този момент мога да играя, тъй като няколко месеца бях без тим и ми се играеше. Надявам се всичко да е обикновено и да вземам присъединяване и в другите мачове. Ще ми би трябвало време, защото игрово не съм играл 2-3 месеца. Чувствам се добре физически и мисля, че ще съм добре всяка седмица.

В Китай е много друго, прочувствено, забавно. Нова страна, нови игрища. Прекрасно прекарване.

Рано е да се дават крайни оценки по какъв начин ще наподобява тима на Арда. Давам го ден за ден да мога да оказа помощ на тима. В края ще забележим по какъв начин ще сме. Ще се борим за по-предни позиции. Доста изкъсо познавам тима, защото Ради игра тук и съм го следил цяла година. Надявам се да има единствено хубави моменти.

За мен е хубаво да се дава късмет на младите. Имаме дефицит на карди и в националния тим. Ще се помогне за резултатите на българския футбол.

Имаше вид, в случай че от Левски ми се бяха обадили. Бях свободен сътрудник толкоз време, който ми беше звъннал щях да приказвам с него. Имаше други позвънявания от България. От Арда обаче бяха най-настоятелни и се случиха нещата. На едно място, когато не си мечтан няма по какъв начин да има отчаяние ", сподели той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР