Борислав Цонев, който е един от големите любимци на феновете

...
Борислав Цонев, който е един от големите любимци на феновете
Коментари Харесай

Боби Цонев: Сега е моментът всички левскари да се обединят

Борислав Цонев, който е един от огромните любимци на почитателите на Левски, от една седмица още веднъж е в Китай. Той е част от елитния Далиан Про, с който през предходната година приключи на 11-ото място в локалната Супер Лига. Българинът се утвърди като неизменим титуляр и означи основни попадения, с което спомогна за най-хубавото класиране на " небесно-сините " в последните 10 години. 

" Тук е доста друго, само че към този момент привикнах. Условията за футбол са отлични. Китайският е много сложен, само че аз знам няколко езика и се разбирам със съотборниците си. По принцип има и преводач, който спомага за връзката. Първоначално договорът ми беше за 6 месеца, само че съвсем незабавно ми го удължиха с още 1 година, което значи, че ще съм част от тима през целия нов сезон ", съобщи Борислав Цонев. 

Той и неговият брат близнак Радослав Цонев, който сега е част от Арда, споделят постоянно и се поддържат, като се надяват един ден още веднъж да са в един клуб, каквато бе обстановката в Левски, преди да се разделят със " сините ". Двамата са юноши на клуба и постоянно ще носят " синята концепция " в сърцата си. В понеделник стана ясно, че United Group няма да придобие Левски, каквито индикации имаше, а това слага бъдещето на клуба на картата. В тази връзка Борислав Цонев съобщи, че в този момент е моментът още веднъж всички " сини " последователи да показват любовта си към клуба. 
 Борислав Цонев: В Левски не ме оцениха, не си потеглих поради пари Борислав Цонев: В Левски не ме оцениха, не си потеглих поради пари
" Следя всичко към клуба. От дребен съм там и обичам доста тима. Сега е моментът, в който всички би трябвало да се обединят. Българите сме с подобен нрав, че когато е мъчно сме по-сплотени. Дано в този момент българското се прояви при почитателите и да оказват помощ още повече на тима. Аз оценявам доста последователите. За мен те са най-важни. Не ми беше прелестно, че си тръгнахме с Ради, тъй като това е нашето място. Феновете са основата и най-важна част за клуба. Затова, в случай че могат да оказват помощ в този момент - дано го вършат ", приключи Борислав Цонев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР