Борислав Сандов, заместник министър-председател по климатични политики и министър на

...
Борислав Сандов, заместник министър-председател по климатични политики и министър на
Коментари Харесай

Сандов: Путин ще спечели избори в България сега. Нинова е жертва на дезинформация

Борислав Сандов, заместител министър-председател по климатични политики и министър на околната среда и водите, се изрече през днешния ден срещу предварителни избори макар разломите в ръководещата коалиция. Той повтори тезата на водача на " Да, България " Христо Иванов, че избори през днешния ден в България би спечелил съветският президент Владимир Путин - имайки поради гласоподавателите, които оправдават съветската " специфична интервенция " в Украйна.

" Все още в Бълария господства дезинормацията, която се поддържа от външни фактори ", сподели Сандов в изявление за Българска национална телевизия, припомняйки, че Русия се е месила в изборите в Съединени американски щати. " Какво остава за България? "

Той сподели, че Путин би " спечелил " днешни български избори " както ги завоюва на други места, за жалост ".

Сандов изясни, че под " завоюва " схваща, че такива избори биха прибавили " една неустановеност в района ", към която се стреми Русия.

В една нова предизборна акция по думите му " целият спор ще бъде преместен, ще имаме опълчване по войната в Украйна, която Русия води ".

Сандов добави, че у нас " има хора, за които има данни, че са директно подпомагани от режима в Кремъл ".

Сандов сподели, че даже вицепремиерката и министърка на стопанската система Корнелия Нинова " също е жертва на дезинформация " поради нейния и на ръководената от нея Българска социалистическа партия България да изпрати оръжие на Украйна.

Запитан за какво обединението не се освободи от Нинова, той отговори, че " не е толкоз опростена тази задача " и че " не трябва да приказваме в границите на обособени персони, а на политики ".
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР