Борислав Михайлов подаде оставка преди минути, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

...
Борислав Михайлов подаде оставка преди минути, предаде репортер на Plovdiv24.bg.
Коментари Харесай

Борислав Михайлов подаде оставка! 


Борислав Михайлов подаде оставка преди минути, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. Това съобщи самият той на специфичен брифинг пред публицисти.

Откакто се завърнах във футбола, всички бяха подложени на невиждан напън, клюки и експанзия. Въпреки това, изпълнихме огромна част от задачите, които бяхме приели на последния конгрес. Националният тим не се показа на равнище, както всички искахме. Когато е топка, няма по какъв начин да имаме гаранции за триумф. Всичко от нашия футболен съюз е осъществяване. Ние сме напълно цифровизирани “, започва някогашният вратар пред публицистите в Бояна.

„ Именно поради всички старания, които поставяме за по-високо равнище работим по този начин. От завръщането ми насам от 2 години са въведени в ескплоатация 19 терена и откриваме още 3 до края на годината. Организационната конструкция на БФС беше направена от младежи. Всички проблеми щяха да се решат, в случай че не бяхме удушник за родното общество. Благодаря за работата в името на футбола, въпреки и в ненормални условия.

Няма да давам отговор на въпроси, имате оставката ми, която е посредством и на вас. Нито 1 клуб не ми е желал оставката, а мен те ме избират. Когато говорихме събранието, че те ме избират не футболните хора, а делегатите. Футболът е за почитателите, само че футболните делегати са тези, които работят всекидневно и те избират президентът на БФС. Аз поисквам да не се намесвате на идващия президент на БФС. Радвам се, че ме държахте във форма “, сподели Михайлов.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР