Борислав Лазаров се доказа като един от най-силните и уверени

...
Борислав Лазаров се доказа като един от най-силните и уверени
Коментари Харесай

Боби Лазаров от "Игри на волята" с чернодробна криза, но продължава ударно в играта

Борислав Лазаров се потвърди като един от най-силните и уверени участници в " Игри на волята ". Той постоянно се впуска във всяка борба на 100 %, раздава се и в последна сметка... печели. Амбицията за триумф и отдадеността са чудесни качества, които един човек може да има, само че от време на време по този начин се случва, че нещо проваля проектите ни, въпреки и за малко. По време на териториалната борба, Боби получи чернодробна рецесия, както самият той показа в Инстаграм.

Виж още:

" Днес беше най-тежката борба за мен... Краката толкоз се напомпаха, че нямах задоволително кръв за горната част на тялото. Резултат беше лека чернодробна рецесия. Помня по какъв начин споделих на племето си преди да стартираме " Да знаете, че може да не устоя и да ви забавя, само че няма да се откажа ". В живота е доста значимо да си знаеш границите и все пак да се опитваш да ги преминеш! Днешната борба беше извоювана с помощта на Йоана и Екатерина. Ако не бяха те, щяхме да сме на реката поради мен. Но тъкмо за това сме тим, с цел да се покриваме и да бутаме дружно напред! ", написа в Инстаграм той. Все отново Рибарите резервираха своето състезание, печелейки за повторно териториалната борба и запазвайки хубавата къща, в която са сега. Борислав е безапелационен, че колкото и да е мъчно, човек в никакъв случай не би трябвало да се отхвърля.

Виж още:

А другояче Лазаров е много деен в обществените мрежи. Той постоянно дава отговор на разнообразни въпроси. Скоро той и Ники Стефанов бяха дружно в подслон за кучета в Горни Богров.

" Доста прочувствен ден. В приюта има над 1500 кучета и има дефицит на доброволци за разходки и храна. Ако се чудите какво да вършиме в неделя и обичате кучетата може да отидете там.. да дадете обич и да получите двойна такава! Няма по-искрена наслада от тази на кучетата... прочут, чужд, мъж, жена.. за тях е без значение, желаят просто малко внимание ❤️ ", показа Боби, който също е притежател на куче, което е кръстил Бъстър. 

Виж още:

Източник фотоси & thumbnail: https://www.instagram.com/borislav_lazarov_coach/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР