Борис Солтарийски не е баща за пример. Той си живее

...
Борис Солтарийски не е баща за пример. Той си живее
Коментари Харесай

Мерзавец! Борис Солтарийски вижда детето си веднъж годишно. Избра Слави пред щерка си

Борис Солтарийски не е татко за образец. Той си живее живота, до момента в който щерка му Ема пораства. Борко не взе участие по никакъв метод в развъждането и възпитанието на момиченцето, което приказва доста неприятно за него.

Бившата му брачна половинка Аделина живее с щерка им в Съединени американски щати. След развода тя се реалокира с детето там, а Солтарийски, като цялостен простак, не спря изнасянето им зад граница, въпреки че по закон има право.

Затова от 2 години насам артистът вижда детето си най-вече един път в годината. Наскоро с „ Ку-ку бенд “ са били на турне в Америка и той се е възползвал да види дъщеря си.

Много скоро ориста на Благо Джизъса ще сполети и Борис Солтарийски. Малката Ема надали е доста близка с татко си сега, а до няколко месеца тя ще се снабди и с пастрок. Аделина е сгодена за българин, който живее в Ню Йорк и се занимава с търговия.

Да се чуди човек какво прави Борис в България, щом щерка му е зад граница. Защо въобще е подписал единодушие да се реалокира тя там?! Всеки угрижен татко би живял там, където е детето му, само че очевидно за Борис Солтарийски заплатата, която Слави Трифонов му превежда към този момент 19 години, е по-важна от връзката със личната му рожба.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Борис Солтарийски
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР