Борис и Кари Джонсън танцуваха цяла нощ на сватбеното си

...
Борис и Кари Джонсън танцуваха цяла нощ на сватбеното си
Коментари Харесай

Борис Джонсън и Кари танцуваха цяла нощ на сватбеното си тържество в Котсуолдс

Борис и Кари Джонсън танцуваха цяла нощ на сватбеното си празненство във фестивален жанр в Котсуолд нощес, като булката носеше рокля на стойност 3 500 лири, наета единствено за £25, написа " Дейли мейл ".

Кари избра да се придържа към своите правилата за мода с роклята на дизайнерката Савана Милър, по-голямата сестра на актрисата Сиена.

Дългата до земята рокля с деколте, има истинска цена от £3 500, само че се предлага чартърен за £25 на лондонския уеб страница Wardrobe HQ, който 34-годишната Кари употребява повече от три години.

Междувременно празненствата започнаха с Борис, който се причисли към Кари на дансинга за първия им танц под звуците на Sweet Caroline на Нийл Даймънд, определена поради цялото име на Кари - Каролайн.

Към тях се причислиха другари и семейство в живописното място, което се простира на 1500 акра и се гордее със зашеметяващи улеснения, в това число овощна градина във формата на сърце, усърдно поддържани градини, оранжерия от 18-ти век и първокласен басейн.

От света на политиката участваха някогашният шеф на кабинета на премиера Дан Розенфелд, както и неговите правилни съдружници от торите Джейкъб Рийс-Мог и Надин Дорис.

Сестрата на Борис, Рейчъл, и техният 81-годишен татко Стенли бяха измежду първите, които дойдоха на снощното охолно празненство, проведено в имението Дейлъсфорд хауз, Глостършър.

Дейлъсфорд хауз, издигнат през 18 век, е домът на 76-годишния лорд Бемфърд, създател на строителния колос JCB и един от най-щедрите донори на Консервативната партия.

Милиардерът Бемфърд, който даде 4 милиона паунда на партията в навечерието на общите избори през 2019 година, откакто даде 100 000 паунда на акцията за гласоподаване на овакантяване на Европейски Съюз, влезе в ролята си на хазаин, откакто предходните проекти на Джонсън да провеждат сватбеното си празненство в държавната резиденция Чекърс бяха осуетени.

Лейди Бемфърд и Кари, по-специално, са обединили напъните си, с цел да провеждат днешното празненство, написа „ Дейли мейл “.

Около 200 посетители, в това число дузина консервативни депутати, са участвали на събитието в идиличното имение.

Известно е, че политически съдружници, в това число Бен Уолъс, Аманда Милинг, Джон Уитингдейл и Джейк Бери, също са били измежду поканените. Австралийската актриса Холи Валънс и нейният брачен партньор, магнатът на недвижими парцели Ник Кенди, също са видени да идват с Ролс Ройс в събота вечерта.

Борис и Кари се ожениха скрито предходната година единствено пред 30 посетители в черква в Уестминстър по време на пандемията от Ковид-19. За сватбената им гала предходната година Кари също избра рокля чартърен. Тя бе гръцкия дизайнер Христос Костарелос, която купена нова щеше да коства £2 830, само че бе дадена на заем за £45. / БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР