Борис Джонсън ще се ожени за годеницата си Кари Симъндс

...
Борис Джонсън ще се ожени за годеницата си Кари Симъндс
Коментари Харесай

Борис Джонсън пак минава под венчилото

Борис Джонсън ще се ожени за годеницата си Кари Симъндс през юли 2022 година, откакто изпрати предложения за събитието на най-близки другари и фамилиите на двойката, в която е упомената датата, заяви в. „ Сън”.
Двамата са сгодени от края на 2019 година, само че, както доста двойки, отложиха проектите си за брак заради пандемията от ковид. Това ще е трети брак за Джонсън и първи за Симъндс.
Не е известно къде тъкмо двойката ще отпразнува събитието. Резиденцията на премиера в Бъкингамшир е едно от местата, които се спрягат като хазаин на сватбата. Друго допустимо място, което загатват английски медии, е сафари паркът Port Lympne в Кент, защото Симъндс работи за природозащитната благотворителна организация.
По-рано беше обявено, че двойката може да се ожени в Италия, където булката има родственици.
Джонсън (55 г.) и Симъндс (33 г.) бяха първата неомъжена двойка, която живее на „ Даунинг Стрийт” от юли 2019 година
Годежът им и новината, че Симъндс е бременна, бяха оповестени през февруари предходната година.
Същия месец Джонсън публично се разведе с втората си брачна половинка Марина Уилър, с която имат две дъщери и двама сина.
Джонсън е бил женен и за Алегра Мостин-Оуен.
Синът на Симъндс и Джонсън - Уилфред Лоури Никълъс Джонсън се роди през април 2020 година Името Никълъс е обещано в символ на респект към двамата лекари, които са лекували Джонсън, до момента в който е бил в болница с ковид.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР