Борис Бонев от Спаси София и Бойко Димитров днес пак

...
Борис Бонев от Спаси София и Бойко Димитров днес пак
Коментари Харесай

Контрера: Спасителят на София да не си решава търговските спорове с частния превозвач на чужд гръб

Борис Бонев от Спаси София и Бойко Димитров през днешния ден отново са се упражнявали върху мен и Вътрешна македонска революционна организация по тематика превоз.

Първият въпрос към Бонев е доста елементарен - комерсиалната марка " Спаси София " чия благосъстоятелност е?

Да не би да е на компанията, която нападна и по този начин настървено преследва от години? Както стана известно през 2021г. комерсиалната марка " Спаси София " не е благосъстоятелност на Борис Бонев и шайката му, а е записана от комерсиално сдружение, обвързвано с частния транспортьор МТК Гроуп. Затова ли Бонев ги преследва по всякакъв начин? Неуредени сметки, пита претендентът за кмет на София от Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Декларирал ли е спор на ползи за това? Водел ли е правосъдни разногласия, до момента в който е бил консултант с хора от тази компания, взел участие ли е в гласувания по въпроси свързани с МТК ГРОУП, до момента в който е водел правосъдни каузи с тях? Защо не го е заявил като вероятен спор на ползи.

Човек, който не воже да си записва комерсиалната марка, тръгнал да оправя София и софиянци. Първата асоциация е думичката " палячо ", акцентира Контрера.

Какво са си приказвали спасителите с всякакви юристи и медиатори и изнудвал ли ги е по адвокатски адвокатски фирми?

Документи за това бяха предоставени на едно от съвещанията на транспортна комисия - май 2021г. Припомням, че има и фондация отпреди три години, която е записала името „ Спаси София “ преди Бонев и на процедура се оказва, че той употребява името без да е негово.

Знаеха ли Политическа партия и Демократична България за тези осъществявания на Бонев и компания. Усещат ли се, че ги въвлича в икономическа война?

Моят съвет към спасителя на София е да не си взема решение комерсиалните и стопански разногласия с частния транспортьор на София на непознат тил, декларира още Контрера. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР