Борис Бекер става главен герой в документална поредица, посветена на

...
Борис Бекер става главен герой в документална поредица, посветена на
Коментари Харесай

„Светът срещу Борис Бекер“: нова документална поредица


Борис Бекер става основен воин в документална поредност, отдадена на живота му. Първият филм се споделя „ Бум-бум! Светът против Борис Бекер “, а режисьор е Алекс Гибни.

Резултатът от неговата работа ще може да се гледа по Apple TV+, като първоначално главният фокус е върху тенис кариерата на германеца. Той има шест трофеи от Големия шлем. Печели купата на Уимбълдън още на 17 години и по този начин става първият непоставен, стигнал до трофея. Година по-късно е и №1 в тениса.

Легендарният тенисист беше затвор във Англия до декември предходната година. Първоначално той получи присъда 2.5 години, само че прекара в пандиза осем месеца, откакто наказването му е кратко в границите на стратегия за ускорено депортиране.

Бекер разгласи неплатежоспособност през 2017 година Тогава стана ясно, че има отговорности на стойност близо 14 милиона $.



В първия филм за Бекер по-големият акцент е върху спортната логика на психиката. Има и любопитен откъс от 1980 година, съгласно който гласи: „ Вестници в Германия се продават поради три тематики: Хитлер, обединяването на страната и Борис Бекер “.

Интервютата в документалната поредност са снимани в два интервала: през 2019 и 2022 година.

За хората, които не са почитатели на тениса, тематиките може да се окажат и малко по-трудни за схващане, тъй като има огромен акцент върху играта.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР